Trustly (verkkopankkimaksu)

trustly verkkopankkimaksu

Trustly (verkkopankkimaksu)

Trustly on vuonna 2008 perustettu maksutapa, joka on tullut historian aikana tunnetuksi turvallisena ja yksinkertaisena palveluna. Sitä käytetään paljon peliyhtiöiden toimesta. Trustly kertoo kotisivuillaan, että he toimivat nykyään noin 30 eri maassa ja yhteistyökumppaneina on useita suuria kansainvälisiäkin brändejä. Joka kuukausi Trustlyn kautta tehdään monta miljoonaa rahansiirtoa mikä kertoo siitä paljon.

Trustly on alunperin ruotsalainen palvelu, jolla on toimintaa Euroopassa myös Espanjassa ja Maltalla. Edelleenhän kyseessä on kuitenkin Tukholmasta käsin pääosin pyöritettävästä palvelusta. Sen taustalla on ennen kaikkea vakavarainen joukko, jolla oli ja on yhä tavoitteena nousta peliyhtiöilläkin yhdeksi parhaimmaksi rahansiirtotavaksi.

Trustly on siis finanssivalvonnan valtuuttama ja valvoma maksulaitos. Heillä on Euroopan maksupalvelujen tarjoajan lisenssi. Trustlyn käyttäminen on hyvin yksinkertaista ja itseasiassahan sen käyttäminen ei vaadi rekisteröitymistäkään. Toinen tärkeä yksityiskohta on, että Trustly ei oskaan tallenna mitään tietoja, joilla olisi mahdollista päästä asiakkaan pankkitilille. Luotettavuus tulee olla tärkein asia.

trustly verkkopankkiKun käytät Trustlyä, mene pelitililläsi talletussivulle ja valitse ensin pankkisi. Kirjaudu sen jälkeen normaalisti nettipankkiin nettiyhteyden kautta. Tässä kohdassa on hyvä muistuttaa, että käytäthän mieluiten salattua nettiyhteyttä. Sisäänkirjautuneena voit valita valikosta minkä tahansa pankkitileistäsi. Nordea, Aktia, OP-Pohjola, Säästöpankki, POP Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki, Tapiola ja Sampo ovat tarjolla edellämainitussa valikossa. Muitakin pankkeja voi itseasiassa käyttää, mutta rahojen siirrossa kestää silloin muutama päivä. Lopuksi vahvistat talletuksen ja rahat siirtyvät välittömästi pelitilillesi – ilman lisäkustannuksia ja ajallisesti noin minuutissa.

Trustly tukee reaaliaikaisten talletusten lisäksi myös suoria nostoja. Payout Express on uusi tuote mikä mahdollistaa nopeat nostot Euroopan alueella. Mikäli teit talletuksen Trustlyn kautta, nostot hoituvat tavallista nopeammin, vaikka ensimmäisen kotiutuksen yhteydessä todennäköisesti kysytäänkin henkilöllisyystodistuksia. Tämä on varsinkin peliyhtiöille tapa, joka on tehtävä, jotta varmistetaan asiakkaan oikea henkilöllisyys. Mikäli henkilölliyystietoja ei kysytä, rahat siirtyvät omalle pankkitilille jopa alle yhdessä vuorokaudessa. Nopeimmillaan rahat ovat pankkitililläsi muutamassa tunnissa siitä hetkestä, kun peliyhtiö on hyväksynyt kotiutuspyynnön. Se tapahtuu 24 tunnin sisällä.

Trustlyn kovin kilpailija on Euteller. Kumman käyttö on järkevämpää? Euteller on palveluista kalliimpi, sillä sen käyttö maksaa useimmiten 1,95 euroa yhtä siirtoa kohden. Toisekseen on hyvä ottaa huomioon, että Eutellerillä ei voi myöskään nostaa. Kyseessä on toisaalta suomalainen palvelu. Jos verrataan Trustlyä ja Eutelleriä hieman lisää, ensimmäiseksi mainittu palvelu saattaa olla usein nopeampi sen lisäksi, että se on ilmainen rahansiirtotapa. Aikaisemmin GluePay Instant Bankina toiminut Trustly on joka tapauksessa peliyhtiöiden yksi kätevimmistä ja nopeimmista rahansiirtotavoista.