Skrill (nettilompakko)

skrill nettilompakko logo

Skrill maksuvälineenä nettikasinolla

Skrill, entiseltään nimeltään Moneybookers, on vuonna 2002 perustettu internetin välityksellä toimiva e-lompakko eli nettilompakko. Skrill on kansainvälinen toimija, mikä mahdollistaakin rahansiirrot reaaliaikaisesti jopa silloin, kun kyseessä on esimerkiksi arkipyhät tai viikonloput. Skrilliä voi käyttää paikallisella valuutalla, ja siihen on mahdollista siirtää varoja pankkitililtä, luotto- tai maksukortilta tai muilta käytössä olevilta maksumenetelmiltä. Tärkeänä yksityiskohtana Skrilliä voi käyttää verkossa tehtäviin ostoksiin niin, että asiakkaan ei tarvitse antaa luottokorttitietoja myyjälle.

skrill mastercardSkrill Mastercard

Skrill Mastercard on yksi suurimmista syistä sille, että miksi e-lompakot ovat rajussa kasvussa. Skrill Mastercard mahdollistaa asiakkaille niinsanotun prepaid-maksukortin. Se tarkoittaa, että ensimmäiseksi lataat haluamasi summan e-lompakkoosi ja sen jälkeen pääset käyttämään Mastercardilla tilin saldoa ympäri maailmaa. Tälläkin hetkellä Skrillin tarjoama Mastercard käy lähes kaikissa paikoissa, joissa korttimaksaminen on mahdollista. Luonnollisesti sinulla on käytössäsi myös neljä numeroa sisältävä pin-koodi, jolla voit nostaa rahaa automaatista. Tilisi rahat ovat välittömästi käytettävissäsi ilman odotusta. Skrill veloittaa nostoista 2,95 euroa.

Skrill VIP-ohjelma

Skrill tarjoaa VIP-ohjelman aktiivisille asiakkaille. VIP-ohjelmalla on mahdollista hankkia rahasiirtoihin suurempia rahoja ja samalla minimaalisia kuluja. Käytännössä se tarkoittaa, että asiakkaat saavat ilmaiset pankkisiirrot kotiutuksille, ilmaisen Skrillin tarjoaman Mastercardin. Pääset VIP-jäseneksi laittamalla Skrillille VIP-hakemuksen. Jotta sinut hyväksyttäisiin VIP-jäseneksi, niin sinulla on oltava vähintään kuusi tuhatta euroa (6000 euroa) rahasiirtoja kolmen edellisen kuukauden ajalta. Etenkin rahapelien ystäville edellämainittu summa on toki suuri, mutta ei suinkaan ylitsepääsemätön.

Skrill Token

Artikkelin neljännessä kappaleessa käsittelemme Skrill Tokenia. Kyseessä on pieni avaimenperältä muistuttava laite, mikä itseasiassa ja soveltuu kiitettävästi avainnipun jatkeeksi. Skrill Token sisältää yhden napin, jota painamalla laite näyttää digitaalinäytöllään kahdeksan numeroisen numerosarjan. Kun olet Skrill Security Token käyttäjä, tarvitset uniikkia numerosarjaa jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Tärkeänä yksityiskohtana se koskee jokaista kertaa. Tästä lähtien ainoa, joka voi kirjautua tilillesi on tämän laitteen hallussapitäjä. Edelleen siis asiakkaalla on käytössä käyttäjätunnus ja salasana, mutta Skrill Token varmistaa sen, että rahasi ovat varmuudella turvassa.

skrill tokenKun haluat Skrill Tokenin, kirjaudu Skrill-tilillesi ja mene Settings-sivustolle. Tästä löydät tilaukseen tarvittavat kohdat. Lähtökohtaisesti saattaa mennä muutamia päiviä ennen kuin saat vahvistuksena sähköpostin laitteen toimituksesta. Kun olet vastaanottanut Skrill Tokenin, kirjaudu normaalisti takaisin tilillesi ja mene samaan kohtaan, josta tilasitkin laitteen. Löydät kohdan “activate”, johon täytetään kaksi kenttää. Ensimmäiseen syötetään laitteen takaa löytyvä sarjanumero ja toiseen kenttään laitteen ensimmäisen numerosarjan. Sitten painat ensimmäistä kertaa laitteen nappia.

Skrill Kokemuksia

Nykypäivänä internet on valtaosalla ihmisillä, ja e-lompakot ovat tehneet kovaa kasvua ihmisten suosioon. Olit sitten rahapelien ystävä tai haluat tehdä verkossa rauhassa ostoksia, Skrill on valintana erinomainen. Heidän toimintaa valvoo Financial Services Authority, siis sama taho valvoo muutakin pankkitoimintaa pääasiassa Englannissa. Skrillillä on asiakkaita ympäri maailmaa kymmeniä miljoonia henkilöitä, ja kuten jo edellämainitussa lauseessa kerrottiin, EU-alueellakin toiminta on säädeltyä. Jokaisessa palvelussa on käyttäjiä, jotka eivät ole täysin tyytyväisiä, mutta Skrillin asiakasmäärät paljastavat sen, että kyseessä on loistava valinta täysi-ikäisille henkilöille. Lopuksi todetaan, että mikä parasta – Skrillin ja Skrill Mastercardin palveluita on nimittäin mahdollista käyttää, vaikka luottotiedoissasi olisi viime vuosien osalta ollut ongelmia.

Avaa Skrill tili (ilmainen)