Pokerisivut | Pokeribonukset

Pokeribonukset

Tämän sivun aiheena on pokeribonukset ja pokerisivut. Panostamme laatuun emmekä määrään. Se on pokerin osalta järkevä valinta. Luotettavuus, asiakaspalvelu, hyvät pelit ja toimivat panot sekä nostot ovat oleellisena osana kaikkia pokerisivuja, joita suosittelemme.

Pokeribonukset ja pokerisivut jotka ovat listoillamme

Pokeribonukset, jotka olemme valinneet pokerisivuille ovat Unibet, 24hBet ja Pokerihuone. Tulemme toki laajentamaan listaa, mutta näillä pääsee hyvin käyntiin. Jokaisella on omanlaisensa pokeribonus, joilla tutustua pokerisivustoon ja aloittaa rahanteko. Tutustutaan jokaiseen pintapuolisesti, jonka jälkeen paras ratkaisu on kokeilemalla selviää. On kuitenkin selvää, että jokainen näistä on hyvä ja erittäin luotettava pokerisivusto.

Pokerihuoneen pokerisivut ja pokeribonukset

Pokerihuoneen pokerisivut taustalla on suuri iGame, joten luotettava ja iso palvelu on kyseessä. Pokerihuone onkin yksi suosituimmista paikoista pelata. Tarjolla on paljon ilmaista pokeria eli ilmaisturnauksia (freerolleja). Turnaukset ja käteispöydät toimivat kuten pitää, joten kyseessä on hyvä valinta. Pokeribonukset ovat Pokerihuoneella jaettu kolmeen eri osaan. Voit hyödyntää ne kaikki. Pokeribonus kun talletat on 100% 1000€ eli ensitalletuksesi tuplataan aina 1000€ asti. Pokeribonukset toimivat kuitenkin vähän eri tavalla kun vedonlyöntibonukset tai kasinobonukset, sillä rahat maksetaan kymmenessä erässä.

Rakeback on yleinen pokeribonus. Pokerihuoneen rakeback voi olla jopa 30% asti, jonka on jo melkoisen hyvä palautus. Kolmantena etuna on tarjolla 6x 1000€ uusien pelaajien ilmaisturnaukset ja 500€ takuuturnaus!

 

Pokerihuone pokerisivut

 

24hBet pokerisivut ja pokeribonukset

24hBet pokerisivut ovat omanlaiset, mutta sen pokeribonukset ovat täysin samat kun Pokerihuoneella. Eli lyhyesti 1000€ tervetuliaisbonus, 6×1000€ freerollit, 500€ takuutakuuturnaus ja 30% rakeback.

 

24hbet pokerisivut ja pokeribonus

 

Unibetin pokerisivut ja pokeribonukset

Unibetin pokerisivut ovat eri omistajan ja erottuvatkin mukavasti, jos vähän erilaista kaipaa. Makuasia kummasta enemmän tykkää, mutta katsotaan nyt kuitenkin mitkä ovat Unibetin pokeribonukset. Poikkeavuus on 10€ ilman talletusta pokeriin. Pokeribonus on 500€. Lisäksi on tarjolla freerolleja tunneittain. Erikoisuutena on tarjolla tehtävät, joihin voit osallistua tai jättää ne täysin huomiotta mikäli haluat. Niiden avulla voi kuitenkin pöydissä istuminen välillä maistua hauskemmalta ja suorittamalla näitä tehtäviä voit voittaa huikeita lisäpalkintoja!

Unibetin pokerisivuilla voi pelata myös lataamatta ohjelmistoa. Ohjelmisto on monipuolisempi, joten sen käyttöä suositellaan. Toisinaan sitä pelaa kutienkin koneella, jolle ei halua ladata pokeriohjelmistoa ja tähän toimii aivan tarpeeksi hyvin Unibetin pokerisivut itsessään myös.

 

Unibetin pokeribonukset