Pitkävetovihjeet

PITKÄVETOVIHJEET

Veikkauspisteen pitkävetovihjeet. Katso myös vakiovihjeet ja nettikasinot.

Jalkapallon otteluennakot ja vakio 19.9.

Jalkapallon otteluennakot eli vakio on Unibet Supertotoon. Middlesbrough – Bolton Jalkapallon Englannin Mestaruussarjassa tasokas Middlesbrough saa vieraakseen häntäpäähän ennustetun Boltonin. Kotijoukkueen alkukausi on ollut erinomainen, sillä miehistö on jäänyt pisteittä vasta...

Jalkapallon otteluennakot ja vakio 16.9.

Jalkapallon otteluennakot eli vakio on Unibet Supertotoon. Wolverhampton – Burnley | Viasat Jalkapallo Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Wolverhampton ja Burnley. Kotijoukkue on napannut neljästä ensimmäisestä ottelustaan yhden voiton, muutaman tasapelin...

Jalkapallon otteluennakot ja vakio 10.9.

Jalkapallon otteluennakot eli vakio on Unibet Supertotoon. Portugali – Italia Jalkapallon Kansojen Liigassa Portugali kohtaa ärsytetyn Italian. Tiedossa on maanantain ehdottomasti mielenkiintoisin välienselvittely, jota on varmasti odoteltu. Kotijoukkueen urakka ei ole...

Jalkapallon otteluennakot ja vakio 7.9.

Jalkapallon otteluennakot eli vakio on Unibet Supertotoon. Las Palmas – Gimnastic | Live Stream Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa yhteen iskevät Las Palmas ja Gimnastic. Kotijoukkue on saalistanut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan yhden...

Jalkapallon otteluennakot ja vakio 2.9.

Jalkapallon otteluennakot eli vakio on Unibet Supertotoon. Cardiff – Arsenal | Viasat Jalkapallo Jalkapallon Englannin Valioliigassa Arsenal matkustaa Cardiffin vieraaksi. Kotijoukkue on saalistanut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kaksi tasapeliä ja yhden tappion,...

valioliiga 2016 17 vihjeet

Bonukset vedonlyöntiin

Uusi asiakas saa runsaasti lisärahaa vedonlyöntiin. Tarjoukset ovat voimassa vain ensitalletukselle. Esim. 100% 100€ bonus tuplaa talletuksen ja näin ollen 30€ talletuksella saa 60€ tai 100€ talletuksella 200€.

Parhaat pitkävetovihjeet

On sanomattakin selvää, että parhaat pitkävetovihjeet ovat ne joita vedonlyöjän kannattaa hyödyntää. Mistä sitten tietää että mitkä vihjeet ovat niitä parhaita? Seuraamalla, tilastoimalla ja tutkimalla. Onko jalkapallovihjeet ne kannattavat, jääkiekkovihjeet vai tennisvihjeet? Jalkapallo tekee voittoa, mutta melko vähän. Ehkä valioliigan vihjeet ovat hyviä, samoin kun Mestarien Liigan, mutta Allsvenskan ei toimi vaikka Veikkausliiga tätä paikkaakin. Kyllä, seuraa, tutki, analysoi ja pelaa parhaat pitkävetovihjeet. Voitollista on tarjolla, mutta ei ilmaiseksi vaan  sinun on tehtävä työtä sen eteen. Ilmaiset vihjeet, voitollisesti vain työn takana. Näin se usein on vaikka kuinka mm. me täällä Veikkauspisteessä haluamme jokaisen lajin osalta tarjota parhaat ja ilmaiset eli voitolliset vihjeet pitkävetoon.

Pitkävetovihjeet ovat vedonlyöjälle tärkeitä. Omia arvioita ei kaikkiin sarjoihin ja lajeihin voi tehdä ja tällöin on hyvä hyödyntää muiden pitkävetovihjeitä. Miten pitkävetovihjeet kannattaa hyödyntää ja mistä ne löytää? Mitä pitää tietää? Meiltä ja muualta. Tältä sivulta.

Pitkävetovihjeet ilmaiseksi netistä

Nykypäivänä ei pitkävetovihjeitä oikeastaan kannata muualta etsiäkään kun netistä. Ajat ovat sinällään muuttuneet, mutta tänä päivänä ei pakosti nuoret tule ajatelleeksikaan sitä että pitkävetovihjeitä on jaettu mm. lehdissä. Lehtien vihjeet ovat kuitenkin usein jo vanhentunutta tietoa kun lehti on vihjeitä lukevan käsissä. Offline vihjeet ovatkin vähentyneet.

Tietenkin pitkävetovihjeet puhuttavat edelleen netin ulkopuolellakin ja niistä keskustellaan työpaikoilla, kouluissa ja kavereiden kesken. Mikä onkaan hauskempaa kun yhdessä miettiä pitkävetovihjeitä tai kiistellä siitä, että mikä veto on se oikea?

Kenellä on parhaat pitkävetovihjeet? Vastausta on tietenkin vaikea löytää, mutta yksittäisissä kohteissa vastauksen saa jos oikein mennyt veto on mittarina. Siitä saa monet kilpailuhenkiset jo iloa ja lisäjännitystä urheilutapahtumiin. Sitä vedonlyönti jo yleisestikin tuo. Kun ottelu ei urheilullisesti täytä täysin mittoja, jotta viihdearvo olisi maksimissa auttaa vedonlyönti tähän.

On kuitenkin typerää löydä veto, johon ei itse usko. Joten kun sellaisia ei löydä on hyvä selata pitkävetovihjeet ja miettiä että mikä olisi niistä se vedon arvoinen. Kyllä, ilmaiset pitkävetovihjeet ovat parhaillaan kun itse osaa vähän myös harkita ja päätellä mitä lyödä ja mitä ei.

Muista, että kun hyödynnät vihjeet käytä parhaita kertoimia. Mikäli kerroin on muuttunut reilusti vihjaushetkestä harkitse tarkkaan olisiko viisainta jopa jättää kohde välin. Tällä sivulla vihjeitä riittää, mutta vaikka pyrimme valitsemaan parhaita lähteitä on varmaa että tarkkana saa olla, jotta voittoa tekee.

Pitkävetovihjeet

Perusasiat kuntoon

Saat ne kuntoon vedonlyöntioppaan avulla. Tässä kuitenkin lyhyesti perusasiat kuntoon tämän videon avulla:

Pitkävetovihjeet netistä

Veikkauspisteen parhaat pitkävetovihjeet löytyvät ylempää. Muut vedonlyöntivihjeet ovat mm. Vihjemedia veikkausvihjeet. Vihjemedian tulosseuranta on melko vakuuttava ja ehkä osasyy on se, että panostetaan siihen missä osaamista on ja lajivalikoima onkin erittäin suppea. Sehän on vedonlyönnin pääperiaatteita. Pelaa sitä, mistä sinulla on tietoa.

Toinen kiinnostava vihjeitä tarjoava sivusto on www.bonus-opas.com pitkävetovihjeet. Ne ovat mielenkiintoisia. Niistä kannattaa ainakin snooker ottaa talteen vaikka ilmeisesti Vihjemedia pitkävetovihjeet julkaisee nykyään myös snookeria.

Betting analyses mikäli maksulliset vihjeet kiinnostavat niin varmasti valintana hyvä. Ollut pitkään alalla. Vastaveto pitkävetovihjeistä on löytynyt monia herkullisia vihjeitä. Kannattaa tarkkaan seurata, sillä joukossa on huikeita vihjaajia

Marks nojokenhl vihjeet on vähän muuttunut, mutta tässä kaverin tarinaa. Hänet löytää Twitteristä ja on ihan viihdyttävä seurata.

Twitteristä voi myös napata legendan seuratakseen jos haluaa. Jorma Vuoksenmaa on myös henkilö jota voi seurata Twitteristä. Sosiaalinen media on toimiva ja Twitteristä poimitaan vielä Henri HeikkinenOlli Koski sekä Vihjemedian Twitter.

Tässä vielä erittäin kiinnostava video katsottavaksi, jossa puhutaan mm. altavastaajien puolesta hyvin jenkkimäiseen tyyliin.

https://www.youtube.com/watch?v=Kd3A7ODxhTU

Aidosti rahanarvoisia etuja

Bonukset vedonlyöntiin ovat vain uusille asiakkaille. Tervetulolahjat jopa tuplaavat talletuksesi!

Vihjeet vakioon

Vakiovihjeet julkaistaan lähes joka päivä. Löydät ne tältä sivulta, mutta vakioveikkauksella on myös omat sivunsa.

Unibet-TV

Unibet-TV näyttää runsaasti urheilua netissä. Jalkapalloa, koripalloa, tennistä, baseballia, jääkiekkoa ja useita muita lajeja. Suuria ja tunnettuja sarjoja sekä pienempiä mielenkiintoisia otteluita.

Arvokisat

Huikeita elämyksiä. Mitä on tulossa?

OPAS

Opas vedonlyöntiin on hyvä paikka uudelle vedonlyöjälle tai sellaiselle, joka tekee tappiota. Kohti järkevää pelaamista!

Pallomeren pitkävetovihjeet

Vaikka Veikkauspiste.com ei ole mukana Pallomeren pitkävetovihjeet listalla haluamme nostaa kyseisen sivuston esille. Sivusto on noussut nopeasti suosituksi ja sen he ovat ansainneet hyvällä tekemisellä, mutta mitä sinä siitä hyödyt? Varmasti voit hyötyä jotain jos heidän pitkävetovihjeet lista miellyttää. Mukana on monia sivustoja, mutta ehkä jossain vaiheessa tulisi miettiä onko Pallomeri pitkävetovihjeet jo liian laaja kun kaikki pääsevät mukaan kunhan laittaa sivustolleen linkin heidän sivuille? Pallomeri on joka tapauksessa hieno lista ja onkin hyvä että erilaista tarjontaa on netti täynnä. Näin jokainen löytää varmasti omansa. Me pidämme listamme vähän lyhyempänä ja vaikka viihdevedonlyönti kiinnostaa meitä myös pyrimme astetta vakavammin tekemään hyvää vedonlyöntiä. Lisäksi suosittelemme Vastaveto.com sivustoa jolla on kattava tulosseuranta ja vihjaajia jotka tekevät älyttömän kovaa tulosta. Toisena voi mainita Vihjmedia.com sivuston jolla taas on erittäin vähän vihjeitä, mutta varsinkin tennis pitkävetovihjeet ovat heiltä rautaakin kovemmat.

Parhaat pitkävetovihjeet 2017PitkävetovihjeetParhaat ilmaiset pitkävetovihjeet