Pitkäveto

Rahaa vedonlyöntiin

Bonukset vedonlyöntiin ovat aitoja etuja uusille asiakkaille. Koskee vain ensitalletusta.

Ilmaista pelirahaa

Aidosti rahaa peleihin ilman talletusta. 100% riskitöntä.

PITKÄVETO

Pitkäveto on yksi suosituimmista vedonlyönnin eri pelimuodoista. Pitkäveto on valintasi, mikäli olet taitava tietämään otteluiden lopputuloksia. Pitkävedon pelaaminen netissä toimivilla peliyhtiöillä on  järkevin vaihtoehto, sillä ne palauttavat pelaajille suuremman summan rahaa kuin perinteisemmät vaihtoehdot. Pitkävedon palautusprosentti on kioskilla noin 88% luokkaa, kansainvälisten vedonlyöntitoimistojen puolestaan jopa 98%. Ero on loppupeleissä erittäin merkittävä.

Pitkävedossa on yleensä kolme mahdollista lopputulosta. Parhaiten tunnettu tapa on 1X2-valintamuoto, jossa pelimerkki 1 tarkoittaa kotivoittoa, pelimerkki X tarkoittaa tasapeliä ja pelimerkki 2 tarkoittaa vierasvoittoa. Normaalisti 1X2-pelimuodossa pelataan vain varsinaisella peliajalla tapahtuvaa lopputulosta. Moneylines-pelimuoto mahdollistaa pelaamisen niin, että veikataan lopullista voittajaa. Tämä pelimuoto onkin erinomainen tapa silloin, kun halutaan etukäteen erittäin tasaisessa ottelussa vähentää riskiä sille, että mahdollinen tasapeli pilaisi vetokupongin.

Pelimuotoja on 1X2-valintamuodon lisäksi runsaita määriä. Yksi suosituimmista vaihtoehtoista ovat tasoitusvedot. Kun ottelussa kohtaavat suuri ennakkosuosikki ja suuri altavastaaja, jälkimmäiseksi mainitulle joukkueelle tai pelaajalle annetaan tasoitusmaaleja tai tasoituspisteitä. Ideana on se, että kerroinasettelu saadaan mahdollisimman tasaiseksi. Tasoitusta voidaan antaa kokonaisia maali- tai pistemääriä tai vaihtoehtoisesti puolikkaita määriä.

Live stream lähetyksetKun veikataan ottelun maali- tai pistemäärää, puhutaan totalseista. Pelissä määritellään jokin maali- tai pisteraja, kuten esimerkiksi jalkapallossa yleensä 2,5 ja jääkiekossa 5,5 maalia. Pelaajan pitää veikata oikein, tehdäänkö pelissä yli vai alle kyseisen maali- tai pistemäärän. Kansainväliset peliyhtiöt käyttävät pelimuodosta usein nimeä Over/under. Kansainväliset peliyhtiöt tarjoavat runsaasti erilaisia vaihtoehtoja myös samaan otteluun. On mahdollista veikata matalia lineja kuten yli/alle 1,5 kuin myös korkeita lineja kuten yli/alle 8,5 maalia.

Muita suosittuja pelivaihtoehtoja ovat kumpi tekee ottelun ensimmäisen maalin, kumpi voittaa ensimmäisen erän/freimin, tekevätkö molemmat joukkueet maalin, kotijoukkue tai vierasjoukkuetta voittaa tai ei voita päästämättä maaliakaan, puoliaikavedot ja tuplamerkit. Viimeiseksi mainitussa tavassa voit valita, että päättyykö ottelu kotivoittoon tai tasapeliin, kotivoittoon tai vierasvoittoon tai vierasvoittoon niin, että myös tasapeli tarkoittaisi kohteen päättymistä voitetuksi.

Pitkävetoa voidaan pelata niin viihde- kuin myös ammattipelaamisena. Voitollinen pelaaminen edellyttää, että pelaaja pelaa mahdollisimman paljon kohteita, joissa on tarjolla ylikerroin. Edellämainittu sana tarkoittaa sitä, että peliyhtiö on tehnyt virhearvion, ja he tarjoavat syystä tai toisesta liian suurta kerrointa. Pelaajan kannattaa tehdä kohteen todennäköisyydet, ja jos peliyhtiö tarjoaa hänen mielestään liian suurta kerrointa, pelaaminen kannattaa tehdä nopeasti. On suuri vaara, että ylikertoimet tippuvat nopeasti, joten nopea toiminta on tässä tapauksessa valttia.

Pitkävedossa tärkeässä roolissa on panostaminen. Suosittuja menetelmiä ovat tasapanostus ja Kellyn kaavalla panostuksen laskeminen. Pitkävedossa kannattaa keskittyä nimenomaan lajeihin, sarjoihin ja otteluihin, joista on paljon tietoa. Silloin on mahdollista saada jopa sellaista tietoa, jota peliyhtiöllä ei ole. Joka tapauksessa yleisesti sanottuna panostus on syytä pitää maltillisena. Se tarkoittaa ja varmistaa sen, että pelaaminen pysyy hallinnassa, eikä pelaamisesta muodostu riippuvuutta.

Pitkävedossa pienimmät panokset voivat olla jopa alle euron. Suurimmillaan peliyhtiöillä pystyy pelaamaan suurillakin summilla. Pääasiassa jokaista ottelua tai kohdetta on mahdollista pelata singlenä. Se tarkoittaa, että voit pelata kohdetta myös yksinään. Kuitenkin on syytä ottaa huomioon, että saman ottelun eri pelikohteita ei voi laittaa keskenään samalle vetokupongille.

Vedonlyöntibonukset ovat etuja, joita vedonlyöjät janoavat. Ne tuovat selvästi lisää rahaa peliin, mutta tarjoukset ovat pääosin vain uusille asiakkaille. Uutena ne ovatkin herkkua, sillä tarjoukset ovat usein mallia talletus tuplataan esim. 100€ asti eli talleta 100€ ja saat 200€ rahaa pitkävetoon! Kannattaa myös vilkaista pitkävetovihjeet, joista saakin ideoita missä pelata.

 

Opas vedonlyöntiin

Kaikki vedonlyönti. Ammattimainen vedonlyönti. Tienaus.

[td_block_12 limit=”4″ ajax_pagination=”load_more”]

Katso urheilua ilmaiseksi netistä

Unibet-TV näyttää jalkapallo, jääkiekko, tennistä, koripalloa ja useita muita lajeja.

Arvokilpailut

Huikeita tapahtumia. Katso kalenteri. Mitkä kisat ovat lähimpänä?

[td_block_big_grid_5 td_grid_style=”td-grid-style-5″ category_id=”4″]