Voittava vedonlyönti

Voittava vedonlyönti

Voittava vedonlyönti, mitä se on ja miten se saavutetaan? Yksinkertaisimmillaan vastaus on helppo, mutta toteutus ei sitä ole. Ei oikeastaan koskaan. On selvää, että käytännössä jokainen pyrkii voitolliseen vedonlyöntiin. Jotkut tekevät sitä tosissaan ammattimaisesti ja toiset jopa ammattina. Jopa hupipelaajat pyrkivät voittoihin, mutta ei ehkä aina yhtä vakavasti vaan tiedostavat sen, että tämä monen kohteen lappu on todennäköisesti tappiollista vedonlyöntiä. Se tuo kuitenkin sen mitä hupivedonlyöjä haluaa eli jännitystä, lisäsykettä urheiluun ja tietenkin sen mitä lotto ja monet muutkin pelit tuovat. Mahdollisuuden. Ehkä tänään osuu.

Ammattimainen vedonlyönti on Veikkauspisteen tavoitteena. Kun julkaisemme veikkausvihjeet ei ole epäselvää mitä haluamme. Mikä on tavoitteena. Tavoite on selkeä. Se, että löydämme liian suuria kertoimia. Sitä voittava vedonlyönti on kun kyseessä ei ole yksi, kaksi, kymmenen tai edes sata vetoa vaan reilusti suurempi määrä. Suuremmissa vetomäärissä on jo selvää, että tuurin osuus on yhä pienempi ja voittava vedonlyönti toteutuu tai ei toteudu riippuen arvioista ja niiden laadusta.

Millaisia kertoimia voittava vedonlyönti vaatii?

Tämä on oikea kysymys kun on voittava vedonlyönti kyseessä. Ei se, että voittaako Manchester United tänään? Emme me veikkaa voittajaa vaan sitä mitä kerroin pakottaa meitä pelaamaan. Pakottaa? Kyllä, sillä esimerkiksi jos arviomme on että Swansea voittaa Manchester Unitedin 25% todennäköisyydellä niin emme todellakaan usko että voitto on todennäköisin. Ei tietenkään vaan 25% tarkoittaa sitä, että uskomme vedon osuvan kerran neljästä, 1/4. Emme vain mahda mitään sille, että jos markkina tarjoaa kerrointa 5-6 riippuen peliyhtiöstä, että Swanseata eli altavastaajaa on pelattava. Arviolla 25% on kerroinraja, jota parempaa kerrointa tarvitsemme 4,00. Mitä enemmän kyseinen kerroin ylittyy sen suurempi on panoksemme.

Jos arvio on oikea voitamme jo kertoimella 5

Näin se menee todennäköisyydellä 25%, mutta ei ole mitenkään harvinaista että omat arviot ovat yläkanttiin. Uskotaan, että kerroinraja on alempana kun mitä se on. Tämä on yleistä jopa erittäin hyvillä vihjaajilla, että kerroinrajan mukaan jäädään tappiolle, mutta vihjeillä voitolle jos hyödyntää parhaat kertoimet. Parhaat kertoimet ovat ehdottomasti yksi iso osa voittavaa vedonlyöntiä. Yksinkertaisesti häviät paljon vuodessa ja elämäsi aikana huikeasti, jos annat kertoimissa periksi. Pelaa vain ja ainoastaan parhaat kertoimet. Se on sääntö, jota kannattaa noudattaa. Kerroinvertailuun tarvitaan useita vedonlyöntitoimistoja.

voittava vedonlyönti

Jopa voittava vedonlyönti tekee toisinaan tappiota

Jokainen arvio ei voi olla hyvä. Jokainen hyvä veto ei voi osua. Nämä ovat syitä miksi voittava vedonlyönti ei aina toteudu vaikka arviot olisivat keskimäärin hyviä. Tästä syystä onkin oleellista, että panostetaan järkevästi. Järkevä panostaminen on mielestämme n. 0-3% pelikassasta. Itse pysymme pääosin panoksissa 0-2% haarukkaan, mutta ymmärrämme että jos pelikassa on pieni omaan varallisuuteen nähden haluaa panostasoa nostaa. Ehdoton raja on kuitenkin hyvä pitää eikä yli 5% kannata ainakaan mennä, jotta riski että pelikassa tuhotaan huonon vaiheen aikana ei kasvaisi liian suureksi.

Näillä ajatuksin jatketaan ja uudet vedonlyöntivihjeet julkaistaan jälleen lähiaikoina, kuten aina.

[button color=”black” target=”_blank | _self ” url=”https://veikkauspiste.com/vedonlyontibonukset/”]VEDONLYÖNTIBONUKSET [/button]

Vedonlyöntitoimistot tarjoavat vedonlyöntibonuksia uusille asiakkaille. Ne ovat rahanarvoisia etuja ja ne kuuluvat myös voittavaan vedonlyöntiin.

Ilmainen Rizk of Wheel onnenpyöräytys!

Ilman talletusta saat pyöräyttää ilmaiseksi "Rizk of Wheel" onnenpyörää. Pyöräytä ja voitot saat pitää ilman talletusta. Tallettajalle 200% 100€ bonus eli esimerkiksi talleta 50€, saat 100€.