Otteluennakot ja vakio EM-karsintaan

VAKIO eli UNIBET SUPERTOTO 8.10.

 

Portugali – Tanska

Jalkapallon EM-karsinnoissa Portugali kohtaa Tanskan. Kyseessä on lohko I:n ottelutarjontaa. Portugali ja vierailijat pitävät lohkon kärkisijoja. Kotijoukkueella on kasassa 15 pistettä Tanskan 12 pistettä vastaan. Vierasjoukkueella on ollut alkusyksyn aikana suuria maalinteko-ongelmia. Ensin Albaniaa ja sitten Armeniaa vastaan punaiset eivät onnistuneet maalinteossa kertaakaan. Portugali on kaikki kilpailut mukaanlukien hävinnyt kotonaan kymmeneen edelliseen otteluun vain muutaman kerran. Muistetaan, että Tanskahan on pelannut jo seitsemän ottelua, kun taas Portugali on pelannut ottelun vähemmän. Maaliodotusarvoltaan tiedossa ei pitäisi olla runsasmaalista ottelua, johon Portugali lähtee kuitenkin selvähkönä ennakkosuosikkina.

Irlanti – Saksa

Jalkapallon EM-karsinnoissa Saksa matkustaa Irlannin vieraaksi. Kotijoukkue taistelee yhä lohkon kakkossijasta yhdessä Puolan kanssa. Motivaatioetua Irlanti ei kuitenkaan saa, sillä vierasjoukkuekaan ei ole vielä varmistanut lohkon kärkisijaa. Irlannin puolustus on toiminut hyvin, sillä kotijoukkueelle on viimeistelty viisi maalia, mutta Saksan hyökkäyskalusto tulee antamaan täysin erilaisen vastuksen verrattuna lohkon muihin joukkueisiin. Saksa on pelannut EM-karsinnoissa neljä vierasottelua saalistaen kolme voittoa ja tasapelin. Loppukarsinnoista Irlanti on ollut tasapeliherkkä ryhmä. Saksa onkin vieraissakin selkeä ennakkosuosikki. Odotettavissa on kuitenkin mielenkiintoinen ottelu, sillä Irlanti vei avauskohtaamisessa yhden pisteen.

jalkapallo suomi huuhkajat

Romania – Suomi

Jalkapallon EM-karsinnoissa Suomen urakka jatkuu vierasottelulla Romaniaa vastaan. Lohko F:n tilanne tällä hetkellä on se, että kärkipaikkaa pitää Pohjois-Irlanti saalistettuaan 16 pistettä. Romania löytyy puolestaan kakkossijalta ja Unkari kolmannelta paikalta. Suomi on neljäntenä. Vierasjoukkueen mahdollisuudet ovat korkeintaan kolmanneksi sijoittuneiden rankingiin, ja siinäkin Huuhkajat ovat suuren takamatkan jäljessä. Odotettavissa on todennäköisesti vähämaalinen ottelu. Molemmat joukkueethan ovat olleet hyvin vähämaalisia. Romanian viisi edellistä ottelua ovat olleet vain kertaalleen kamppailuita, joissa on viimeistelty kolme maalia tai enemmän. Sekin oli kansainvälinen ystävyysottelu Moldovaa vastaan. Suomella on alla kaksi voittoa Kreikan ja Färsaarten kustannuksella, mutta luonnollisesti voittoputken on jatkuttava, jos halutaan pitää minkäänlaisia toiveita lohkon kolmannesta sijasta. Huuhkajien yllätysmahdollisuuksia ei pidä aliarvioida.

Skotlanti – Puola

Jalkapallon EM-karsinnoissa Puola matkustaa Skotlannin vieraaksi. Nyt olemme lohko D:n parissa. Skotlanti on jumiutunut lohkon neljännelle sijalle. Puolahan taistelee vielä Saksaa ja Irlantia vastaan lohkon kärkipaikoista. Puolalla on mahdollisuus jopa lohkon voittoon, mutta se tarkoittaisi, että Saksan pitäisi epäonnistua. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Puola tulee kohtaamaan sunnuntaina vielä Irlannin, jossa pelataan valtavan suurista panoksista. Puolan maalinteko on toiminut EM-karsinnoissa mahtavasti, sillä alla on lähes 30 tehtyä osumaa. Robert Lewandowski on viimeistellyt peräti kymmenen maalia. Jotta Skotlannin jatkohaaveet olisivat jääneet eloon, viimeksi Saksaa vastaan olisi tarvittu edes yksi piste. Puola on vieraissakin varsin järkevä pelivalinta. Skotlanti voi nousta maksimissaan taistelemaan kolmanneksi sijoittuneiden rankingiin.

Pohjois-Irlanti – Kreikka

Jalkapallon EM-karsinnoissa Kreikka matkustaa testaamaan Pohjois-Irlannin pelivireen. Nyt olemme samassa lohkossa missä Suomikin pelaa. Molemmat joukkueet ovat pelanneet tähän mennessä kahdeksan ottelua. EM-karsinnat ovat sujuneet ryhmien osalta täysin päinvastaisesti. Pohjois-Irlanti on edelleen kiinni lohkon kärkipaikassa, kun taas Kreikan urakka on ollut täysi kaaos. Vierasjoukkue ei ole voittanut EM-karsintojen aikana vielä otteluakaan. Se ei kerro luonnollisesti maan oikeasta tasosta mitään, mutta tällä kerralla koko maa on niin urheilun kuin muidenkin asioiden suhteen hankalassa tilanteessa. Kuitenkin Kreikka on ollut edes vieraissa kohtalainen, sillä ryhmä on hävinnyt matkapeleissään vain ottelun. Pohjois-Irlannilla on kaikki paineet, sillä kotijoukkue taistelee lohkon kärkipaikasta Romanian kanssa. Kreikan yllätysmahdollisuuksia ei pidä unohtaa, sillä vierasjoukkue pystyy pelaamaan hyvin vapautuneesti, joskin urakka on ollut todella huono.

Albania – Serbia

Jalkapallon EM-karsinnoissa Albania kohtaa Serbian. Odotettavissa on hyvin kuuma kamppailu. Vierasjoukkueen EM-karsinnat ovat olleet umpisurkeat. Tarkemmin sanottuna kuusi ottelua ovat tuottaneet vasta yhden pisteen. Muistetaan myös, että ryhmä on saanut kolmen pisteen pisterangaistuksen. Albanialla on edelleen mahdollisuus lohkon kakkossijaan, sillä toisena oleva Tanska on vain pisteen päässä. Lisäksi on todennäköistä, että Tanska ei saa Portugalia vastaan pisteitä mukaansa, joten Albanialla olisi hyväkin mahdollisuus napata lohkon kakkossija haltuun. Serbiahan on joutunut pelaamaan EM-karsinnoissa kotiotteluita jopa tyhjille katsomoille. Materiaaliltaan Albania ei ole Serbiaa laadukkaampi, mutta lähtökohdat huomioiden kotivoitosta lähdetään liikenteeseen. Toivottavasti ottelu sujuu ilman suuria välikohtauksia.

Unkari – Färsaaret

Jalkapallon EM-karsinnoissa Färsaaret matkustaa Unkarin vieraaksi. Lohkossa F pelataan torstaina kolme ottelua. Kotijoukkue taistelee tiukasti lohkon kärkipaikoista yhdessä Pohjois-Irlannin ja Romanian kanssa. Färsaaret puolestaan on jo menettänyt mahdollisuutensa taistella edes lohkon kolmannesta sijasta. Materiaaliltaan Unkari on joukkueista valtavasti laadukkaampi ja kotonaan suuri ennakkosuosikki. Toisaalta vierasjoukkue on pelannut taitotasoonsa nähden erinomaiset EM-karsinnat. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Unkarin vähämaaliseen vierasvoittoon. Färsaaria vastaan ei voida aliarvioida lainkaan, mutta perusesityksellä kotivoitto on hyvin lähellä. Unkarin voitto olisi Suomen kannalta heikko tulos, sillä Huuhkajat ajavat takaa juuri Unkaria ja lohkon kolmatta sijaa. Sinivalkoiset pelaavat itse Romaniaa vastaan.

Ranska – Armenia

Jalkapallon kansainvälisessä ystävyysottelussa Ranska kohtaa Armenian. Koska ottelussa ei pelata EM-karsintojen tapaan sen suuremmista asioista, molempien joukkueiden lopulliset kokoonpanot on syytä tarkistaa ennen lopullista pelipäätöstä. Materiaaliltaan Ranska on joukkueista joka tapauksessa valtavasti laadukkaampi. Vaikka ystävyysotteluissa annetaan peliaikaa vähemmän sitä saaneille, Armenia on ollut jo pitkään surkeassa pelivireessä, eikä heidän kannalta edes tasapelin saaminen ole realistista. Kun lasketaan mukaan kaikki kilpailut, Armenian edellisestä voitosta on aikaa yli vuosi. Jotain heidän tilanteestaan kertoo se, että viiteen edelliseen otteluun vain kerran maalinteossa on pystytty vähintään kaksi kertaa.

Bolivia – Uruguay

Jalkapallon Etelä-Amerikan MM-karsintalohkossa Bolivia kohtaa Uruguayn. Kyseessä on ensimmäisen ottelukierroksen tarjontaa. Uruguay on myös vieraissakin ennakkosuosikki, vaikka aikaisemminhan Bolivialla oli todella vahva kotietu. Sen jälkeen FIFA kielsi pelaamasta maata kyseisellä stadionilla. Bolivia ja Uruguay ovat kohdanneet edellisen kerran kolme vuotta sitten. Silloin pelattiin myös MM-karsintoja, jolloin Bolivia venyi voittoon maalein 4-1. Muutenhan Uruguay on ollut Bolivialle todella vaikeasti voitettavissa. Bolivian kannalta valmistautuminen MM-karsintoihin sujui vaatimattomasti, sillä omissa verkot heiluivat hurjaan tahtiin. Muun muuassa Argentiina viimeisteli maalle seitsemän maalia. Myös Peru ja Chile osuivat yhteensä kahdeksan kertaa. Uruguay tunnetaan varsin vähämaalisena joukkueena, joka on järkevä pelivalinta myös nyt.

Kolumbia – Peru

Jalkapallon Etelä-Amerikan MM-karsintalohkossa Kolumbia ja Peru iskevät yhteen. Kotijoukkue oli viimeksi Copa Americassa puolivälierissä. Tuolloin tuli tappio Argentiinaa vastaan. Peru pääsi helposti Copa American semifinaalivaiheeseen, koska puolivälierissä vastassa oli vain Bolivia. Semifinaalissa tuli lopulta tappio Chilelle, mutta pronssikamppailu päättyi voittoon Paraguayta vastaan. Kolumbia ja Peru pelasivat itseasiassa vastakkain noin kuukausi sitten. Tuolloin vuorossa oli ystävyysottelu. Maalintekoyrityksiä Kolumbia sai aikaan 18 kappaletta Perun 14 yritystä vastaan. Pallonhallinta oli lievästi Perun eduksi. Koska ottelussa tehtiin ystävyysotteluiden tapaan suuri määrä vaihtoja, ottelu ei anna välttämättä aivan tarkkaa kuvaa joukkueiden voimasuhteista. Kolumbiahan on ennakkosuosikki, mutta Perun mahdollisuudet ovat täysin olemassa.

 

Rekisteröidy Unibetille ja tutustu edullisempaan “SuperToto” vakioon

Ilmainen Rizk of Wheel onnenpyöräytys!

Ilman talletusta saat pyöräyttää ilmaiseksi "Rizk of Wheel" onnenpyörää. Pyöräytä ja voitot saat pitää ilman talletusta. Tallettajalle 200% 100€ bonus eli esimerkiksi talleta 50€, saat 100€.