Kertoimet

Kertoimet

Kertoimet ovat keskipisteessä kun lyödään vetoa. Tuurilla ja on paljon valtaa, mutta kertoimia kiinnostaa tuuri yhä vähemmän kun vetoja kertyy enemmän ja enemmän. Siksi otanta on sana, jota vakavasti vedonlyöntiä harrastavat tai ammattilaiset käyttävät paljon. Muutama kymmenen vetoa ei kerro vedonlyöjän tasosta. Tässä vaiheessa ei kertoimet myöskään merkitse paljoa vaan tuuri. Tuurin vaikutus on yksittäisessä vedossa valtava. Otetaan esimerkki. Barcelona – Real Madrid. Kumpi voittaa cup finaalin? Sanotaan, että mielestäsi Barcelona voittaa neljä kertaa kuudesta jolloin Real Madrid sen kaksi kertaa kuudesta. Molempien voitosta tarjotaan tasan kerrointa 2,00. Onkin selvää kumpaa nyt pelataan.

kertoimet

Kun ei ottelua oikeasti pelata niin otetaan noppa käteen. Numerot 1-4 niin Barcelona voittaa ja 5-6 on Real Madridin voitto. Näinhän todennäköisyydet “laskimme”. Noppa käteen ja heitto. Noppa pyörii ja on lähellä jäädä Barcelonalle, mutta lopussa pieni pöytäliinan reuna heilauttaakin nopan ja Real Madrid voittaa. Huonoa tuuria! Aivan kuten pelissä voi olla. Joskus tolppa sisään ja toinen kerta ulos. Toisinaan tuomari tekee virheen puolesta ja joskus vastaan. Tuurilla on osuutensa urheilussa ja myös vedonlyönnissä, mutta kuten urheilussakin pidemmissä sarjoissa alkaa jo paremmat erottumaan. Barcelona voi hävitä yksittäisiä otteluita Athletic Bilbaolle, mutta kun sarja päättyy ei tuurilla enää ole yhtä suurta osuutta eikä yksittäisillä otteluilla. Silloin Barcelona on edellä.

Veto oli huti, mutta kyseessä oli hyvä veto. Tämä on ymmärrettävä vedonlyönnissä, että voittava vedonlyönti ei tarkoita että veto osuu aina vaan että todennäköisyydet oli omalla puolella. Laskimme että 4/6 kerrasta veto osuus. Kerroin oli 2,00. Näin ollen palautuksen odotusarvo on 4 kertaa kerroin eli 2,00 = 8,00. Panokset ovat tässä vaiheessa kuuden vedon verran eli 6,00. Jäämme odotusarvolta voitolle pitkässä juoksussa! Siitä on voittavassa vedonlyönnissä kyse.

Vain parhaat kertoimet

Kertoimet ratkaisevat sen oletko voitollinen vedonlyöjä. Kyllä, kun pelaat vain kertoimia jotka ovat “liian isoja”. Suurempia kun odotusarvo eli esim. 50% todennäköisyydellä osuva kohde pelataan aina, jos kerroin on yli 2,00. On valtava ero pelaatko kerrointa 1,95 (tappiollinen), 2,00 (+/-0) vai 2,05 jolloin jäät reilusti voitolle mitä enemmän vetoja kertyy. On myös huomioitava, että harvoin arvio on täysin tarkka. Siitä syystä 2,05 on vielä turvallisempi sillä ehkä raja jolla pelata kannattaa onkin 2,04. Tällöin myös 2,00 kerroin on tappiollinen.

[quote type=”border_left”]Kerroinvertailu on tämän pohjalta ratkaisevassa roolissa, jotta teet vedonlyönnissä voittoa.[/quote]

Hyödynnä vain parhaat kertoimet. Avaa pelitilejä sivulta vedonlyöntitoimistot ja ala tekemään voittoa. Järkevä panostaminen, parhaat kertoimet. Jo siinä on kaksi isoa askelta kohti parempaa vedonlyöntiä.

  • Tiesithän, että vedonlyöntitoimistot tarjoavat myös bonuksia vedonlyöntiin? Tarjoukset ovat vain uusille asiakkaille. Useimmiten bonukset tarkoittavat, että talleta esimerkiksi 100€ ja saat 200€ vedonlyöntiin. Lisätietoja sivulta vedonlyöntibonukset.

Ilmainen Rizk of Wheel onnenpyöräytys!

Ilman talletusta saat pyöräyttää ilmaiseksi "Rizk of Wheel" onnenpyörää. Pyöräytä ja voitot saat pitää ilman talletusta. Tallettajalle 200% 100€ bonus eli esimerkiksi talleta 50€, saat 100€.