Kassanhallinta ja Panostaminen

Kassanhallinta | Panostaminen

Kassanhallinta ja sitä myötä panostaminen on sitten käytössä Kellyn kaava tai muu on oleellisessa osassa vedonlyöntiä. Kyseessä ei ole vain siitä, että optimoidaan voitot oikeanlaisella panostamisella vaan sitäkin enemmän kyse on kassan säästämisestä. Ei tuhota kassaa vaan hallitaan kassaa. Se on sitä kassanhallintaa.

kassanhallinta ja panostaminen vedonlyönnissä

Ensimmäinen askel: Lue itsellesi pelikassa

Kassanhallinnan ensiaskel on se, että luodaan itselle pelikassa. Minkä kokoinen pelikassa on hyvä? Vastaus riippuu sinun varallisuudesta ja siitä että paljonko olet valmis sijoittamaan vedonlyöntiin. Sijoita rahoja, joita et muuhun tarvitse. Oletko uusi vedonlyöjä niin sijoita erittäin varovaisesti. Ei ole harvinaista, että vedonlyönnin ammattilainen on hävinnyt kokonaan ensimmäisen pelikassansa. Vaikka asenteella tämä on harjoittelukassa ei kannata peliin lähteä on hyvä olla realisti. Voittava vedonlyönti ei ole helppoa kuitenkaan.

Tärkeintä on, että kun sinulla on pelikassa on se täysin erillään muista rahoistasi. Pelikassa on hajautettu usealle vedonlyöntitoimistolle jotta voit aina pelata parhaan kertoimen. Osa rahoista voi myös olla esimerkiksi nettilompakossa, jotta voit aina siirtää tarvittaessa rahaa vedonvälittäjälle jolla on paras kerroin tarjolla.

Vedonlyöntibonukset tuovat lisää rahaa pelikassaan

Bonukset vedonlyöntiin ovat ihan aidosti rahanarvoisia sijoituksia ja varsinkin vähänkään pienemmälle pelikassalle on bonusraha, joka on varmasti nelinumeroinen tuo järkevällä pelaamisella hyvän lisän pelikassaan. Niistä lisää sivulla vedonlyöntibonukset.

Panostaminen tärkeimpänä osana kassanhallintaa

Kassanhallinta on tietenkin suuri osa kassanhallintaa. Mikä on sopiva panos? Makuasioita, mutta pienen pelikassan omaava hupivedonlyöjä voi tietenkin panostaa eri tavalla, sillä pelaaja hakee joko kunnon voittoja tai tappiota. Viihdettä ja jännitystä, ehkä voittorahoilla uusi TV tai jopa matka. Henkisesti ollaan valmistauduttu siihen, että pelikassa saatetaan hävitä. Mikäli tämä on viihdemuoto, josta ollaan valmiita maksamaan jännityksen takia ja mahdollisten suurten voittojen toivossa ei siinä mitään väärää ole. Sitä monet harrastavat jo nyt vakioveikkauksen, loton ym. pelien suhteen. Nettikasinot kuuluvut useimmiten myös tähän piiriin, jos poikkeuksena otetaan laskuista pois ilmaista pelirahaa hyödyntävät pelaajat.

Vaikka viihdevedonlyönti on se mitä haet, jännitystä ja hauskaa vedonlyöntiä kannattaa jokin järki pitää päässä. Muuten pelikassa menee pahimmillaan nopeasti ja hauskuus loppuu tai alat lisäämään pelikassaan rahojasi turhan tiheästi. Puhumme nyt panostamisesta prosenteissa. Tämä siitä syystä, että ei ole väliä onko pelikassa 500 euroa vai 30 000 euroa kun riski on kuitenkin pelikassaan nähden sama jos puhumme prosenteissa panostamisesta. Hupivedonlyönnissä ei 10% pelikassasta ole mikään harvinainen näky, mutta se on jo valtava veto eikä sitä koskaan kannata ylittää. Mikäli vain millään maltat mielesi niin 5% voisi olla maksimipanos.

Mitä ammattimaisempaa vedonlyöntiä harrastetaan sen maltillisemmin kannattaa panostaa, mutta ei liian maltillisesti tai voitot pienenevät myös. Me suosittelemme kaikille panostusta 0-3% pelikassasta, jolloin 3% on erittäin harvinainen “tykkikohde”. Viihdevedonlyöjä voi ottaa vähän löysemmin ja panostaa vaikka 0-5% pelikassasta, mutta se 10% asti menevä panostus on vielä ymmärrettävää jos pelikassa on 100€ ja oma varallisuus huomattavasti tätä  suurempi.

Kellyn kaava on erinomainen apuväline ammattimaiseen vedonlyöntiin. Se järkevöittää panostusta ja sitä voi suositella kaikille, joilla on arvio jonka mukaan pelata. Arviolla tarkoitetaan todennäköisyyslaskennasta saatua prosenttia tapahtuman todennäköisyydelle. Lisätietoja panostamisesta käyttäen kaavaa löytyy sivulta kellyn kaava.

Mikäli peliongelmia ilmenee ei yleensä millään näistä ohjeista ole merkitystä. Kassanhallinta ei petä sen takia, että järki ei tiedä miten kannattaa pelata ja miten ei. Ongelma on aivan muualla, siinä että hetken on aivot tuuliajolla. Tunteet pinnassa eikä vain pysty olemaan lyömättä yhtä valtavaa vetoa. Sellaista, joka harmittaa niin paljon hudin tullessa, että lyödään uusi älytön veto, jos vain rahaa riittää. Nämä ovat niin vakavia asioita, että jo pieni tuntemus vastaavista ajatuksista ja ota heti tauko. Peliongelmat ovat vakava asia eikä niitä tarvitse hävetä, mutta apua kannattaa vastaanottaa. Lisätietoja sivulla Peluuri.

Ilmainen Rizk of Wheel onnenpyöräytys!

Ilman talletusta saat pyöräyttää ilmaiseksi "Rizk of Wheel" onnenpyörää. Pyöräytä ja voitot saat pitää ilman talletusta. Tallettajalle 200% 100€ bonus eli esimerkiksi talleta 50€, saat 100€.