Jalkapallon otteluennakot ja vakio 1.11.

Jalkapallon otteluennakot eli vakio on Unibet Supertotoon.

Tottenham – Real Madrid

Jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa, Tottenham pelaa Real Madridia vastaan. Tiedossa on keskiviikon odotetuin kohtaaminen. Seurojen ensimmäinen kamppailu pelattiin Santiago Bernabeulla, ja tuolloin taisto päättyi vähämaaliseen tasapeliin. Tottenhamilla ja Real Madridilla ei ole juuri tällä hetkellä valtavaa pistetarvetta, sillä he ovat selvästi lohkon kahta muuta seuraa edellä. Niin isännät kuin vierasjoukkue ovat esiintyneet viime aikoina yllättävän epätasaisesti, mutta erityisesti espanjalaisten viime ottelu Gironaa vastaan oli pohjakosketus. Pelillisesti Madridin ylpeys ei olisi ansainnut kuin korkeintaan tasapelin. Spursilla on nimenomaan kotiyleisön edessä poikkeuksellisen hyvä mahdollisuus horjuttaa kilpailun hallitsevaa mestaria. Pelivalinnat tehdään isännille.

Napoli – Manchester City

Jalkapallon Mestarien liigan ottelussa paremmuudestaan taistelevat Napoli ja Manchester City. Odotettavissa on kahden erittäin rohkean ja avoimen pelitavan kohtaaminen. Miehistöt pelasivat vastakkain jo kertaalleen, ja tuossa kamppailussa englantilaiset nappasivat voiton maalein 2-1. Lähtökohdat ovat hieman muuttuneet, sillä italialaisten on lähes pakko voittaa jälkimmäinen taisto, jotta paikka kahden parhaan joukkoon aukeaa. Tällä hetkellähän kakkospaikalla on Shakhtar Donetsk, jolla on kolme pistettä turkoosipaitoja enemmän. Isäntien pistetarve on siis valtava. Manchester City on ollut vieraissakin hurjassa pelivireessä, mutta Napolin kotietu on ollut samalla tavalla äärimmäisen vahva. He ovatkin hävinneet siellä viimeksi maaliskuussa Real Madridille, ja kotijoukkueen voittamista kannattaa lähteä jälleen harkitsemaan.

Liverpool – Maribor

Jalkapallon Mestarien liigan kamppailussa vastakkain asettuvat Liverpool ja Maribor. Miehistöjen edellinen kohtaaminen päättyi englantilaisten murskavoittoon, ja lähtökohtaisesti altavastaajan menestymismahdollisuudet eivät ole vieraissa ainakaan yhtään paremmat. Liverpool on pelannut viime aikoina aivan liian epätasaisesti, mutta jo itseluottamuksen kannalta viimeisin Mestarien liigan ylivoimainen näytös teki varmasti hyvää. Maribor on esiintynyt oman maan pääsarjassa hyvin, sillä siellä he ovat kolmen ottelun voittoputkessa. Puolustuspelaaminen on ollut slovenialaisryhmän vahvuus, vaikka Liverpoolia vastaan omiin menikin seitsemän osumaa. Slovenian rajojen sisällä neljään viime otteluun heille on tehty ainoastaan yksi maali. Siitä huolimatta edes tasapeliinkin venyminen vaatisi todellista nappionnistumista.

Dortmund – APOEL

Jalkapallon Mestarien liigan taistossa yhteen iskevät Dortmund ja APOEL. Molemmat miehistöt ovat pelanneet surkean lohkovaiheen. Erityisesti kotijoukkue on ollut selkeä pettymys, sillä he ovat onnistuneet keräämään vain yhden pisteen. Materiaaliltaan saksalaisjätti on rajusti kyproslaisia edellä, ja voitto on todennäköisesti tulossa, mutta lähinnä paikkaa voi tavoitella enää Eurooppa-liigan pudotuspelivaiheeseen. Keltamustat ovat esiintyneet myös Saksan Bundesliigassa todella epätasaisesti, sillä lyhyidenkin voittoputkien rakentaminen on ollut vaikeaa. Samalla puolustuspelaamisen kanssa on ollut paljon parantamisen varaa. Jo uskottavuuden kannalta on silti selvää, että keskiviikkona vain voittaminen kelpaa.

Sevilla – Spartak Moskova

Sevilla isännöi Spartak Moskovaa jalkapallon Mestarien liigan ottelussa. Tiedossa on lähtökohdiltaan hyvin tasainen kohtaaminen, ja lohkon tilanteen puolestakin näin voidaan ajatella. Piste-erot kolmen kärjessä ovat pisteen verran, ja Liverpool hyvin todennäköisesti voittaa oman ottelunsa Mariboria vastaan. Sevilla on esiintynyt kokonaisuutta ajatellen liian epätasaisesti, mutta nimenomaan kotonaan andalucialaiset ovat olleet erinomaisessa pelivireessä. Siellä kaikki kilpailut mukaanlukien voittoja on tullut voittojen perään. Materiaaliltaan isännät ovat moskovalaisseuraa laadukkaampi, mutta heillä itseluottamus on varmasti kunnossa, kun venäläiset murskasivat kotijoukkueen muutamia viikkoja sitten peräti neljän maalin erolla. Toista samanlaista löylytystä ei varmasti ole luvassa ainakaan saman seuran toimesta, ja muu tulos kuin Sevillan voitto olisi yllätys. Viimeksi Moskovassa heidän pelaamisessa mikään osa-alue ei vain toiminut.

Porto – RB Leipzig

Jalkapallon Mestarien liigassa ottelut jatkuvat, kun Porto ja RB Leipzig kohtaavat toisensa. Seurojen ensimmäinen kohtaaminen oli runsasmaalinen, sillä silloin saksalaiset nappasivat voiton numeroin 3-2. Vaikka portugalilaiset voittivat viimeksi oman maan pääsarjassa Boavistan, isäntien pelivire on ollut kaikkea muuta kuin kohdallaan. Yllättäviä pistemenetyksiä on tullut liikaa, ja RB Leipzigin vieraana puolustuspelaamisen kanssa oli isoja ongelmia. Saksalaisseura ei ole päässyt muutamassa viime ottelussa voittojen pariin, mutta he pelasivat Bayern Münchenia vastaan ensin Saksan cupissa ja sitten Bundesliigan kamppailussa. Porton ja RB Leipzigin kohtaamisessa on kaiken kaikkiaan valtavat panokset, sillä lohkon kärjessä oleva Besiktas on jo lähes karkuteillä. Se siis tarkoittaa, että toista jatkopaikkaa olisi vielä mahdollista metsästää, ja näistä lähtökohdista kummastakaan miehistöstä ei saa selvää ennakkosuosikkia.

Shakhtar Donetsk – Feyenoord

Jalkapallon Mestarien liigan ottelussa kohtaavat Shakhtar Donetsk ja Feyenoord. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat tuskalliset, sillä he eivät ole keränneet lohkossa vielä pistettäkään. Kotijoukkueella on mahdollista nousta lohkossa jaetulle kärkipaikalle Manchester Cityn kanssa, jos taivaansiniset häviävät oman kamppailunsa. Ukrainalaiset ovat olleet viime aikoina huomattavasti paremmassa pelivireessä hollantilaisiin nähden, jotka eivät ole saalistaneet oman maan pääsarjassakaan minkäänlaisia tuloksia. Donetskilaisten kotietu on ollut vakuuttava, ja pisteenkin saaminen vierasjoukkueen toimesta vaikuttaa epätodennäköiseltä. Lisäksi kotonaan isännät ovat viimeistelleet lähes säännöllisesti hyviä maalimääriä.

Preston – Aston Villa

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan kamppailussa paremmuudestaan taistelevat Preston ja Aston Villa. Sarjataulukossa seuroilla piste-eroa on kaksi pistettä vierasjoukkueen eduksi. Viiteen edelliseen otteluun Preston ei ole saanut paria tasapeliä lukuunottamatta oikeastaan mitään aikaan, mutta samaa ei voida sanoa Aston Villasta, joka on ollut vakuuttavassa pelivireessä. Toisekseen he ovat pelanneet tasaisesti jo pitkän aikaa, joten notkahduksia ei ole tapahtunut. Isännät ovat olleet viime otteluissa hyökkäyspäässä hyviä, mutta puolustuspelaaminen on vuotanut liikaa, ja siten pisteitä on tullut heikosti. Vierasjoukkueella, joka taistelee pääsystä takaisin Valioliigaan, on näistä lähtökohdista loistavat mahdollisuudet voittoon.

Birmingham – Brentford

Jalkapallon Englannin Mestaruussarjan ottelussa yhteen iskevät Birmingham ja Brentford. Viiteen edelliseen kamppailuun molemmat miehistöt ovat saalistaneet kaksi voittoa. Kotijoukkue on kärsinyt suurista maalintekovaikeuksista, sillä he ovat viimeistelleet ainoastaan kahdeksan maalia. Samaa ei voida sanoa vierasjoukkueesta, joka on osunut tolppien väliin parikymmentä kertaa. Birmingham ei ole kolmeen viimeiseen kotiotteluun antanut vastustajilleen yhtään maalia, mutta Brentford on esiintynyt vieraissakin kelvollisesti. Siellä heillä on kolmeen edelliseen matkapeliin alla kaksi voittoa. Historian valossa Birmingham on ollut Brentfordille erittäin vaikeasti voitettavissa, ja kotijoukkueelle tiedossa on jälleen samaista seuraa vastaan jopa poikkeuksellisen tärkeä ottelu, jotta alempi keskikasti ei pääsisi karkaamaan. Ehkä isäntiä voi pitää tehottomuudesta huolimatta ennakkosuosikkina.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

 

Ilmainen Rizk of Wheel onnenpyöräytys!

Ilman talletusta saat pyöräyttää ilmaiseksi "Rizk of Wheel" onnenpyörää. Pyöräytä ja voitot saat pitää ilman talletusta. Tallettajalle 200% 100€ bonus eli esimerkiksi talleta 50€, saat 100€.