Arvio ja rajakerroin

Kun veikkauspiste tarjoaa vedonlyöntivihjeet julkaistaan aina myös arvio. Näin tekee moni muukin ammattimaisesti vedonlyöntiin suhtautuva, mutta ei kaikki. Se ei myöskään ole välttämätöntä, jotta voittoa tekisi. Se on kuitenkin monelle mielenkiintoinen lisä. Mitä arvio sitten kertoo ja mikä on rajakerroin?

Arvio voi olla prosenteissa tai kertoimena

Kun annamme arviomme on se prosenteissa. Jotta saadaan mahdollisimman selkeä esimerkki on arviomme vihjeeseen tässä esimerkissä 50%. Näin ollen arviollamme veto osuu joka toinen kerta. Tällöin rajakerroin on 2,00. Mikäli arvio pitää paikkansa ja on erittäin tarkkaa tehdään arviolla 50,0% ja kertoimella 2,00 tasatulosta eli tulos on +/- 0. Näin ollen sinun ei kannata pelata muita kertoimia kun niitä, jotka ylittävät rajakertoimen. Mitä enemmän ylittää sen suurempi “ylikerroin” on kyseessä. Tätä mukaan nostetaan useimmiten panosta myös, mutta se riippuu monesta asiasta ja mm. siitä, että uskotaan siihen että arvio on tarkka. Panoksella pitää muutenkin olla jokin raja, sillä muuten pelaaminen on vaarallista. Pelikassaa ja panostamista käsitellään tarkemmin sivulla vedonlyöntiopas, josta löydät linkit eteenpäin sekä alan kuumat vedonlyöntibonukset.

Miten prosenteista lasketaan rajakerroin?

Se on helppoa. 1 jaettuna arvio. Eli esimerkkimme 50% laitetaan muotoon 0,50. Rajakerroin saadaan silloin näin:

1 / 0,50 = 2,00.

Entä miten saadaan rajakertoimesta prosentit?

100 / rajakerroin = prosenttiarvio. Eli sama esimerkki toiste päin:

100 / 2,00 = 50 eli 50%.

Arviot ovat harvoin tarkkoja

Arviot ovat harvoin tarkkoja vaikka vihjeet olisivat voitollisia. Keskimäärin ovat arviot liian positiivisia, joka tarkoittaa sitä että vihjeet voivat olla voitollisia vihjatuilla kertoimilla, mutta ne ovat tappiollisia mikäli pelaa rajakertoimella. Tästä syystä ja myös erittäin kovasta sekä viisaasta markkinasta johtuen onkin järkevää, että peliin otetaan vain erittäin vähän pudonneet kertoimet. Eli vaikka vedonlyöntivihjeen rajakerroin ylittyisi edelleen, mutta kerroin on pudonnut selvästi ei sitä yleensä kannata pelata. Poikkeuksia löytyy toki ja kokenet vihjeiden hyödyntäjä oppii haistamaan tilanteet ja vihjaajat, jolloin tietää mitä tehdä missäkin tilanteessa.

Rajakertoimen ja arvion julkaisu on kuitenkin hyvä asia ja antavat lisäinformaatiota vihjeitä hyödyntävälle. Sanottakoon vielä tähän loppuun, että kuten vedonlyöntioppaassa kerrotaan on myös nousevat kertoimet vaarallisia. Miksikö? Lue aiheesta vedonlyöntioppaassa.

Tämän artikkelin aiheet arvio ja rajakerroin oli tässä.

Ilmainen Rizk of Wheel onnenpyöräytys!

Ilman talletusta saat pyöräyttää ilmaiseksi "Rizk of Wheel" onnenpyörää. Pyöräytä ja voitot saat pitää ilman talletusta. Tallettajalle 200% 100€ bonus eli esimerkiksi talleta 50€, saat 100€.