Mastercard nettikasinolla

Mastercard

Mastercard on yksi suosituimmista tavoista suorittaa maksuja peliyhtiöillä. Luottokortit ovat koko maailmassa netin suosituimpia maksutapoja, vaikka täällä käytetään poikkeuksellisen paljon myös nettipankkia, joilla on myös mahdollista suorittaa talletuksia ja nostaa rahaa omalta pelitililtä. Mastercard, joka on siis luottoyhtiö, jonka tuotteisiin kuuluvat maksukortit Mastercard ja Maestro sekä niillä tehtyjen ostosten maksutapahtumien hoitaminen. MasterCard Worldwiden palveluiden käyttäjiin kuuluvat edellämainittujen korttien haltijat sekä myyntipaikat, joissa niitä voi käyttää.

Ennenkuin MasterCard listautui pörssiin, sillä oli yli 25 000 rahoitusalan instituutiota omistajinaan ja kaikki osaomistajayritykset myönsivät MasterCard-kortteja. Nykyään MasterCard Worldwide pitää pääkonttoriaan New Yorkissa, ja ansaitusti MasterCardia pidetään turvallisena ja luotettavana maksutapana ympäri eri puolilla maailmassa.

Kun olet tekemässä talletusta Mastercardilla, valitse peliyhtiön talletussivulla vaihtoehtoksi Mastercard. Tässä kohdassa täytä pyydetyt tiedot, joita ovat kortin omistajan tiedot, kortin numero ja turvanumero. Se on siis kortin kääntöpuolella allekirjoituksen vieressä olevat kolme viimeistä numeroa. Joudut mahdollisesti syöttämään myös Securecode-salasanan. Tosin Securecode -salasanat ovat käytössä vain uusimmissa Visa– ja Mastercard-korteissa, joten kaikilla tätä vaihetta ei ole.

Peliyhtiöille tallettaminen saattaa olla Mastercardilla maksullista. Maksullisuus johtuu siitä, että korttiyhtiöt klaskuttavat peliyhtiöitä korteilla tehdyistä maksuista kuten talletuksista. Osa peliyhtiöistä maksaa kulut pelaajan puolesta. Jos peliyhtiö ei maksa kuluja, kortilla tallettaminen veloittaa noin muutaman prosentin siirrettävästä summasta. Keskimäärin prosenttimäärä on kahden ja kolmen prosentin välillä.

Jos talletat rahaa Mastercardilla, on hyvä huomioida, että vain luotollisella Visa-kortille voi nostaa rahaa. Visa-Electron tai Mastercard eivät käy nostoihin. Näin ollen voitot tulevat omalle pankkitilillesi. Kun nostat rahaa pelitililtäsi ensimmäisen kerran, sinulta pyydetään henkilöllisyystodistusta kuten kopiota passista. Lisäksi sinulta pyydetään kotiosoitteen varmistusta. Kun henkilöllisyys on varmistettu, voitot maksetaan normaaliin tapaan. Tulevaisuudessa ei pyydetä henkilöllisyystodistuksia uudestaan.

Kun käytät Mastercardia tai mitä tahansa muita maksumuotoja, varmistathan ettei tietosi päädy vääriin käsiin. Peliyhtiöt toimivat vaadittujen lisenssien alaisuudessa, ja heillähän on itseasiassa samoja turvallisuusmenetelmiä kuin esimerkiksi pankeilla. Peliyhtiöille turvallisuus on asia numero yksi. Lisäksi on hyvä ottaa huomioon, että kun teet talletusta luottokortilla, muista tehdä se omalla nimelläsi olevalle pelitilille.

rizk wheel banner