Kenonumerot | Kenotulokset

KENO numerot | Kenotulokset

Kenotulokset, kenonumerot ja yleistä kenopelin tietoa. Monelle peli on nykypäivänä jopa suositumpi kun lotto. Yksi syy on ehkä perinteinen vaihtelu virkistää, mutta taustalla on varmasti myös muita. Peli on paljon esillä, eli markkinointi toimii. Kenotulokset saa jännätä TV:n ääressä joka päivä kun kenonumerot pyörivät ja mikä sieltä tuleekaan? Vielä kun julkaistaan voittajia, jotka saavat 200 000 euroa, 150 000 euroa ja muista vastaavia elämää selvästi muuttavia summia lisää se houkutusta pelata. Vielä kun paikkakunta kerrotaan tuntuu peli jo selvästi enemmän siltä, että voin oikeasti voittaa. Joskus vielä sieltä tulee minun kenonumerot. Kun saan kenotulokset, joita kaipaan ja jota niin haluan voin tehdä upean matkan. Ostaa asunnon tai vaikka maksaa velkoja. Elämä helpottuu rahan osalta ainakin.

Kenotulokset

Lotto netissä | Jätä rivisi. Saat rahat takaisin, jos et voita! Lue tästä lisää

Kenotulokset | kenonumerot.

Keno numerot

kenotulokset

kenonumerot

keno numerot

kenotulokset ja numerot

Kenotulokset YLE teksti:n sivuilta päivittyvät arvontojen jälkeen.

Mitkä kenonumerot kannattavat?

Tämä on tuttu kysymys, sillä lottonumerot joihin ollaan totuttu kannattaa valita järjellä. Kenonumerot on eri asia. Tämä johtuu siitä, että kenotulokset eivät vaikuta siihen paljonko mikäkin numeroyhdistelmä voittaa. Ei sillä kenotulokset ovat voittosummien osalta aina samat. Kyseessä on niin sanotusti kiinteät kertoimet.

Kenonumerot lyhyesti

Kun kenotulokset arvotaan saadaan kenonumeroita yhteensä 20 kappaletta. Kun kenonumeroita on yhteensä 20 tarkoittaa se sitä, että 28,6% numeroista ovat “voittavia numeroita”. Pelissä valitaan kuitenkin yhdelle rivillä 2-10 kenonumeroa. Voiton määrään vaikuttaa sitten montako kenonumeroa pelasit eli mikä on kenotaso. Lisäksi voittosummaan vaikuttaa montako oikein sinulla on eli osumien määrä sekä tietenkin panostaso. Panostasolla tarkoitetaan rivihintaa, joka voi olla valintasi mukaan 50 sentistä ylöspäin aina 10 euroon asti eli 0,50€ – 10,00€.

Koska kenotulokset julkaistaan?

Kenonumerot arvotaan aina päiväarvonnan osalta 14:45 ja ilta-arvonnan osalta 20:45. Kenotulokset esitetään TV:ssä Nelonen kanavalla kello 20:58. Tälle sivulle ilmestyvät oikeat kenonumerot ja kenotulokset samoihin aikoihin. Varsinkin päiväarvontaa varten on tämä sivu hyvä laittaa suosikkeihin. Ilta-arvonnan haluaa ehkä pelaaja kuitenkin katsoa mieluummin TV:stä? Kenotuloksia on mukava jännittää yhdessä sohvan ääressä. Kenonumerot pyörimät ja mitä sieltä tuleekaan?

Tiesitkö, että EU suurimmat lotto ja kenopelit pelataan Eurolotolla?

eurolotto kenonumerot ja kenotulokset

Kenotulokset ja kenonumerot | Veikkauspiste