Jalkapallon otteluennakot ja vakio 7.9.

Jalkapallon otteluennakot eli vakio on Unibet Supertotoon.

Las Palmas – Gimnastic | Live Stream

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa yhteen iskevät Las Palmas ja Gimnastic. Kotijoukkue on saalistanut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan yhden voiton ja kaksi tasapeliä. Vierasjoukkue on samassa ajassa pelannut kerran tasapelin ja hävinnyt kahdesti. Materiaaliltaan isännät ovat sarjan suurimpia mestariehdokkaita, ja viime kauden pettymyksen jälkeen paluuta maan pääsarjaan odotellaankin tämän tai ensi kauden aikana. Ensimmäinen tappio on vielä kokematta, mutta toisaalta maalinteko ei ole ollut helppoa. Viimeksi ryhmä pelasi varsin odotetusti vähämaalisen tasapelin Zaragozan kanssa. Viime kaudella kotietu oli onneton, mutta toisaalta vastustajat olivat toista luokkaa kuin tällä kaudella. Kesällä varsinkin David Timorin nappaaminen Gironasta oli mainio asia. Vastapainoksi tuli muutamia menetyksiäkin. Vierailijat kuuluvat materiaaliltaan alempaan keskikastiin tai jopa yhdeksi ehdokkaaksi putoamistaisteluun, joten tasoeroa kotiyleisön suosikin eduksi kyllä löytyy. Häntäpäähän ennustettua Rayo Majadahondaa vastaan jäätiin viimeksi maaleitta. Muutenkin tehottomuus on ollut vahvasti läsnä. Las Palmas pitäisi olla kotonaan se ryhmä, joka hallitsee kenttätapahtumia. Gimnasticilla ei ole isäntien kaltaista yksilöosaamista tai maalintekovoimaa, joten menestymisen avaimet löytyvät tiiviistä puolustuspelaamisesta ja vastaiskupaikkojen hyödyntämisestä.

Italia – Puola | Live Stream

Jalkapallon Kansojen Liigassa Puola matkustaa erittäin mielenkiintoisessa kamppailussa Italian vieraaksi. Kotijoukkue ei selviytynyt MM-kisoihin, joten näyttöhaluja voidaan pitää poikkeuksellisen suurina. Paluuta menestymisen pariin odotellaan nopeasti, sillä kaikesta huolimatta kyseessä on Euroopan yksi jättiläisistä. Tasoeroa vierasjoukkueeseen löytyy selvästi, vaikka vierailijoilla on käytössään maanosan parhaimpiin maalintekijöihin lukeutuva Robert Lewandowski. Punavalkoiset selvittivät tiensä MM-kisoihin, mutta siellä matka tuli päätökseensä nopeasti. Onnistumiset jäivät aika lailla olemattomiin. Saapasmaa on liikenteessä kokeneen Roberto Mancinin alaisuudessa, joka liittyi tehtäväänsä vasta kesän kynnyksellä. Taisi olla selvää, että MM-kisoista ulos jääminen tarkoitti sitä, että valmennuskin lähtee vaihtoon. Kokoonpanossa on jälleen valtavasti laatua timanttisen puolustusosaston johdolla, mutta mukana on myös muutamia uusia kasvoja. Mario Balotelli on miehistön yksi mielenkiintoimmista nimistä, kun taas Marco Verratti on puolestaan jätetty sivuun. Hyökkäysilon palauttaminen on varmasti sellainen asia, jota Mancinilta odotetaan. Saudi-Arabian verkkoon tehtiin kaksi maalia, mutta muuten enemmän kuin yhden osuman tekeminen on onnistunut edellisen kerran viime vuoden kesäkuussa. On kuitenkin perusteltua odottaa Azzurrin kontrolloivan pelitapahtumia, kun taas vierailijat pyrkivät hyödyntämään vastaiskuissaan Lewandowskin poikkeuksellisia maalintekotaitoja. Vähämaalisuutta lienee luvassa, mutta kotonaan saapasmaa on lähellä täyttä pistepottia.

Turkki – Venäjä | Live Stream

Turkki ja Venäjä pelaavat vastakkain jalkapallon Kansojen Liigan kamppailussa. Kotijoukkue on pelannut kuluvan vuoden aikana viidesti napaten muutaman voiton ja kolme tasapeliä, joten yhtään tappiota ei ole tullut pitkään aikaan. Miehistö ei selviytynyt kuitenkaan MM-kisoihin, kun taas vierasjoukkue pelasi MM-kisoissa odotuksiin nähden erinomaisesti. Matka tuli päätökseensä vasta puolivälierissä. Turkki ja Venäjä kohtasivat toisensa alkukesästä, jolloin taisto päättyi vähämaaliseen tasapeliin, eikä pelitilanteiden valossa loppulukemat olleet millään tavalla suuri vääryys. Gokhan Akkan ja Mert Muldur edustavat ensimmäistä kertaa Turkkia, mutta mukana on myös paljon tuttuja nimiä Cenk Tosunin ja Mehmet Topalin johdolla. Venäjän kokoonpanosta puuttuu muutamia tärkeitä pelaajia, sillä ainakin Igor Akinfeev ja Fyodor Smolov ovat sivussa. Sergey Ignashevichikaan ei ole enää ryhmän käytettävissä. Odotettavissa on erittäin tasainen ja vähämaalinen kamppailu, eikä ryhmien välillä tasoeroakaan ole oikein kumpaankaan suuntaan. Vierasjoukkueelle MM-kisat toivat paljon itseluottamusta, mutta nyt heillä ei ole kotietua puolellaan. Turkki on todennäköisesti kaksikosta aktiivisempi osapuoli, sillä punapaidat kaatoivat karsinnoissa parhaimmillaan laadukkaan Kroatian. Toisaalta heti perään tuli yllättäviä tappioita Islannille ja Albanialle.

Romania – Montenegro | Live Stream

Jalkapallon Kansojen Liigassa Romania isännöi Montenegroa. Molemmat miehistöt jäivät ulos MM-kisoista, joten valmistautumista on saatu tehdä rauhassa. Kotijoukkue on voittanut neljästä edellisestä kamppailustaan jokaisen, ja mukaan on mahtunut myös voitto Suomen kustannuksella. Tekeminen on ollut vahvasti puolustuspelaaminen edellä, sillä omiin menee harvoin yhtä maalia enempää. Edellisen vuoden aikana isännät ovat venyneet vähintään tasapeliin Tanskaa, Ruotsia ja Chileä vastaan, joista kaksi ensimmäisenä mainittua ryhmää operoi myös MM-kentillä. Cosmin Contra jatkaa edelleen päävalmentajan tehtävissä. Kokoonpanossa tunnetuimmat pelaajat ovat Napolin Vlad Chiricheș ja Mainzin Alexandru Maxim. Claudiu Keșerülta odotetaan maaleja, sillä hän on viimeistellyt muun muassa Ludogoretsin vahvuudessa komeita maalimääriä. Vierasjoukkue on ollut pitkään vaatimattomassa pelivireessä, sillä yhtään voittoa ei ole tullut aika lailla vuoteen. Kuluvan vuoden aikana ryhmä on esiintynyt neljästi saalistaen useamman tasapelin, mutta suurempi menestyminen on jäänyt tulematta. Maalinteko on ollut pitkään vaikeaa, sillä selvän ykköshyökkääjän löytyminen on tuottanut tuskaa. Stevan Jovetic teki karsinnoissa seitsemän osuma, mutta hänkin on kärsinyt loukkaantumisista. Romanialla ja Montenegrolla on hieman ongelmia hyökkäyspään loukkaantumisten kanssa, mutta perustasoltaan kotijoukkue on kaksikosta laadukkaampi kokonaisuus. Varsinkin omien kannattajiensa edessä isännät lähtevät kamppailuun voittajasuosikkina.

Liettua – Serbia | Live Stream

Jalkapallon Kansojen Liigassa toisistaan mittaa ottavat Liettua ja Serbia. Kotijoukkue on pelannut alkuvuoden aikana jo kahdeksaan otteeseen, mutta saalistaen vain muutaman voiton. Hyökkäyspelaamisen kanssa vaikeudet jatkuvat, sillä tasaisesti maalintekoon pystyviä pelaajia ei tunnu löytyvän. Viimeksi sentään Sri Lankalle tehtiin kaksi osumaa. Karsinnoissa miehistö onnistui maalinteossa vain kuudesti, joten oli odotettavissa, että menestyminen jää tulematta. Kokoonpano on taas lähes täynnä Liettuan pääsarjassa leipänsä tienaavia pelaajia, mutta hyökkäyspäässä on sentään Venäjällä operoiva Fedor Černych. Materiaaliltaan vierasjoukkue, joka pelasi MM-kisoissakin, on toisella tasolla isäntiin nähden. Orlovilla on erityisesti keskikentällään niin paljon laatua, että sitä voi verrata lähes mihin tahansa toiseen ryhmään. Mladen Krstajić jatkaa penkin takana, mutta hän ei ole ollut tehtävässään vielä pitkään. Hyökkäyspäässä erityisesti Aleksandar Mitrović kantaa suurta vastuuta, mutta myös Dusan Tadic, Nemanja Matic ja Aleksander Kolarov lukeutuvat avainpelaajiin. Nykyinen valmennus antaa paljon tilaa nuorillekin. Vaikka Liettua pääsee pelaamaan kotonaan, Serbia lähtee kamppailuun selvänä voittajasuosikkina. Tasoero Orloville on merkittävä, vaikka MM-kisoissa vierailijoiden materiaalia saatiin hyödynnettyä vain osittain.

Albania – Israel | Live Stream

Jalkapallon Kansojen Liigassa kohtaavat Albania ja Israel. Molemmat miehistöt jäivät odotetusti ulos MM-kisoista, joten keskittyminen on ollut jo hyvän aikaa Kansojen Liigan käynnistymisessä. Kotijoukkue on pelannut kuluvan vuoden aikana kolmesti saalistaen yhtä monta tappiota. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut suuria vaikeuksia, josta hyvä esimerkki saatiin viimeksi Ukrainaa vastaan. Toisaalta maalintekoon pystyvät pelaajatkin ovat olleet aika lailla olemattomissa. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat samankaltaiset, mutta nippu on pelannut tänä vuonna vasta kertaalleen. Siinä mielessä isännillä on pelitapa todennäköisesti paremmin hallinnassa. Blue and Whites on tullut tunnetuksi vahvasta puolustuspelaamisestaan, mutta hyökkäystehojen puuttuminen jatkuu kuukaudesta toiseen. Englannin kentillä pelaavalta Tomer Hemediltä odotetaan enemmän osumia, sillä hän on kuitenkin ryhmänsä parhaimpia maalintekijöitä. Keskikentällä Eran Zahavi on toinen pelaaja, joka kantaa hyökkäyssuuntaan suurta vastuuta. Lähtökohtaisesti tiedossa on illan yksi tasaisimmista kamppailuista, johon kumpaakaan ryhmää on vaikeaa saada ennakkosuosikiksi. Israelin puolustuspelaaminen on Albanian alakertaa tasaisempi ja varmempi, mutta toisaalta pitkään jatkunut tehottomuus on yhä suurena haasteena.

Färsaaret – Malta | Live Stream

Jalkapallon Kansojen Liigassa Färsaaret saa vastaansa Maltan. Kotijoukkue on saalistanut kuluvan vuoden aikana tasapelin Latviaa vastaan ja voiton Liechtensteinista. Viimeksi maalinteossa onnistuttiin kolmesti. Vierasjoukkue on pelannut tänä vuonna neljään otteeseen häviten kolmesti ja napaten yhden tasapelin. Molemmat miehistöt kuuluvat Euroopan jalkapalloilun kääpiövaltioihin, mutta perustasoltaan Färsaaret on astetta Maltaa tasokkaampi. On myös hyvä muistaa, että Färsaaret on tehnyt kotonaan lähivuosina muutamia hyviä suorituksia, joissa vastustajina ovat olleet esimerkiksi Unkari ja Kreikka. Färsaaret keräsi karsinnoissa yhdeksän pistettä, mikä oli heidän mittapullaan hyvä suoritus. Malta venyi karsinnoissa ainoastaan yhteen tasapeliin. Lisäksi omissa verkot soivat peräti 25 kertaa. Vierasjoukkueella on ongelmia poissaolojenkin kanssa, sillä esimerkiksi Clayton Failla ja Jake Grech lienevät sivussa. Punavalkoiset ovat olleet vieraissa vuodesta toiseen umpisurkeita, ja vaikka isännilläkään ei ole kykyä luoda tasaisesti laadukkaita maalintekotilanteita, kahdesta huonosta valitaan vähemmän heikko. Vähämaalista on luvassa.

Skotlanti – Belgia | Live Stream

Skotlanti isännöi huippuvahvaa Belgiaa jalkapallon kansainvälisessä ystävyysottelussa. Glasgowssa käytävään kamppailuun vierasjoukkue lähtee odotetusti selvänä voittajasuosikkina. Miehistöllä on käytössään kokoonpano, jota voidaan verrata lähes mihin tahansa toiseen Euroopan ryhmään. Kotijoukkue on pelannut kuluvan vuoden aikana neljään otteeseen ja jääden maaleitta kolmessa kertaa. Karsinnat päättyivät isoon pettymykseen, sillä ryhmä jäi niukalla erolla ulos nousukarsinnoista. Maalintekoon pystyvät pelaajat ovat loistaneet jo pitkään poissaolollaan, mutta samaa ei voi sanoa vierailijoiden tilanteesta. Mukaan on otettu taas muun muassa Romelu Lukaku, Eden Hazard, Michy Batshuayi ja monta muuta huippusarjoissa palloilevaa pelaajaa. Toisaalta myös muutamia loukkaantumisia on riesana, sillä esimerkiksi Marouane Fellaini on sivussa. De Rode Duivels onnistui voittamaan MM-kisoissa muun muassa Brasilian ja Englannin, mutta päätyyn saakka meneminen jäi saavuttamatta. Vaikka kotietu onkin Skotlannilla, Belgia on monella osa-alueella kotijoukkuetta edellä. Isännät vetäytyvät varmasti kotonaankin, sillä taitotaso ei riitä haastamaan belgialaisia pallollisessa tekemisessä. Vierasjoukkue ottaneekin pelitapahtumien kontrollin itselleen, ja mikäli selvää alisuorittamista ei tapahdu, ennakkosuosikki juhlii.

Mallorca – Cadiz | Live Stream

Jalkapallon Espanjan Segunda Divisionissa paremmuudestaan taistelevat uutta tulemista tekevä Mallorca ja Cadiz. Kotijoukkue on saalistanut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kaksi voittoa ja yhden tappion. Vierasjoukkue on samassa ajassa napannut yhden voiton ja kaksi tasapeliä. Materiaaliltaan punamustat lukeutuvat sarjan suurimpiin mestariehdokkaisiin, sillä kokoonpano on tasokkain yhdessä Deportivon ja Las Palmasin kanssa. Viime kauden jälkeen muualle siirtyi useita nimiä, mutta hankintojakin tehtiin muun muassa Carlos Castron ja Dani Rodriguezin muodossa. Los Bermellones on tehnyt vasta kaksi maalia, mutta toisaalta omiin on mennyt vain yksi osuma. Tekemistä ohjaa vahvasti puolustuspelaaminen, mutta sarjassa on toki paljon vastaavaa. Vierailijoiden materiaali ei ole kärkiryhmien luokkaa, mutta ylempään keskikastiin on myös heillä täydet mahdollisuudet. Laadukkaasta porukasta voidaan siis puhua. Andalucialaiset olivat kesän harjoitusotteluissaan pääasiassa mainiossa pelivireessä, mutta heidänkin hyökkäyspelaaminen kaipaa kyllä terävyyttä. Mallorca tunnetaan vahvana kotijoukkueena, mutta edelliset kaudet ovat menneet saarelaisittain pettymysten keskellä. Paluuta maan pääsarjaan ei ole saatu tehtyä, mutta tällä kaudella siihen on materiaalin puolesta jälleen hyvä mahdollisuus. Kaikki kilpailut mukaan lukien alla on jo kahdeksan kotivoittoa putkeen. Niukasta kotivoitosta lähdetään liikenteeseen.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Ilmainen Rizk of Wheel onnenpyöräytys!

Ilman talletusta saat pyöräyttää ilmaiseksi "Rizk of Wheel" onnenpyörää. Pyöräytä ja voitot saat pitää ilman talletusta. Tallettajalle 200% 100€ bonus eli esimerkiksi talleta 50€, saat 100€.