Jalkapallon otteluennakot ja vakio 2.9.

Jalkapallon otteluennakot eli vakio on Unibet Supertotoon.

Cardiff – Arsenal | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Arsenal matkustaa Cardiffin vieraaksi. Kotijoukkue on saalistanut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan kaksi tasapeliä ja yhden tappion, joten avausvoitto antaa vielä odotuttaa itseään. Vierasjoukkue nappasi viimeksi täyden pistepotin West Hamin kustannuksella, mutta Manchester Cityä ja Chelseaa vastaan ei ollut tarjolla pistettäkään. Perustasoltaan Tykkimiehet on kuuden parhaan miehistön heikoin, mutta tasoeroa walesilaisiin on suuresti. Isännät kamppailevat vain putoamista vastaan, sillä materiaali on sarjan heikoin yhdessä Huddersfieldin kanssa. Vaikka lontoolaiset ovat merkittävien muutosten keskellä, tällaisista peleistä on pystyttävä nappaamaan voitot isolla prosentilla. Muuten sarjataulukon kärkisijat karkaavat nopeasti. Punavalkoisilla on toki ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta sarjanousijakaan ei pääse kamppailuun parhaalla kokoonpanollaan. Esimerkiksi pitkään samoissa maisemissa viihtynyt Aron Gunnarson taistelee yhä polvivamman kanssa. Cardiff pelasi viikolla Englannin Liigacupissa Norwichia vastaan, kun taas Arsenal on saanut levätä edellisen viikonlopun jälkeen. Kotijoukkue kärsi Norwichin isäntänä yllättävän tappion, ja edelleenkään enemmän kuin yhden maalin tekeminen samassa taistossa ei onnistunut. Vierailijoita vastaan montaa laadukasta maalintekopaikkaa ei ole luvassa jo valmiiksi kovin heikolla hyökkäystekemisellä. Tykkimiehet saivat kesän harjoitusotteluissaan paljon onnistumisia, ja vaikka Chelseaa ja Manchester Cityä vastaan menestymistä ei saatu, näillä tiedoilla walesilaisten kaataminen pitää olla rutiinia. West Hamia vastaan luotiin lähes parikymmentä maalintekoyritystä, joten loppulukemat olisivat voineet olla isotkin.

St. Etienne – Amiens | Live Stream

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sen kamppailussa St. Etienne testaa Amiensin päivän pelivireen. Kotijoukkue on saalistanut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan yhden voiton ja kaksi tasapeliä, joten avaustappio on vielä kokematta. Viimeksi taisto Montpellieriä vastaan päättyi maalittomaan tasapeliin. Vierasjoukkueella on alla jo ensimmäinen voitto, mutta sen ohella myös kaksi tappiota. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Reimsin kustannuksella. Nyt vastustajan taso nousee selvästi. Materiaaliltaan St. Etienne on monta luokkaa Amiensia laadukkaampi porukka, sillä vierasjoukkue on perustasoltaan sarjan yksi heikoimmista nipuista. Heille sarjapaikan säilyttäminen olisi erinomainen suoritus. Isännät taistelevat sen sijaan myös alkaneella kaudella Euroopan kentille oikeuttavista sijoituksista. Kokenut Romain Hamouma lienee kokoonpanosta sivussa, mutta muita poissaoloja ei pitäisi olla. Vierailijoilta ainakin Emil Krafth on sivussa. St. Etienne pääsee kahden vierasottelunsa jälkeen palaamaan kotiyleisönsä eteen, jossa viime kaudella tappioita tuli vain neljään otteeseen. Strasbourghia ja Montpellieriä vastaan maalinteossa onnistuttiin yhteensä vain kertaalleen, mutta Amiensia vastaan kamppailu etenee varmasti isäntien hallinnassa. Vierailijat voittivat viime kaudella tien päällä vain neljästi, ja vaikka ryhmällä onkin alla selvä voitto heikosta Reimsistä, toisen voiton nappaaminen heti perään on kyllä epätodennäköistä. Pelivalinnat tehdään odotetusti isäntien kautta.

RB Leipzig – Düsseldorf | Live Stream

RB Leipzig kohtaa Düsseldorfin, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan Bundesliigassa. Ensimmäisellä kierroksella kotijoukkue koki murskatappion Dortmundia vastaan, kun taas vierasjoukkue hävisi niukasti Augsburgille. Isäntien ruma tappio keltamustien vieraana oli tietysti selvä pettymys, mutta pelitilanteiden valossa loppulukemat olisivat voineet olla vähän kauniimmatkin. Paluu voittojen pariin tapahtui Eurooppa-liigan karsinnoissa, jossa matka saatiin päätökseensä menestyksekkäästi. Materiaaliltaan tölkkiseura lukeutuu kärkinippujen päähaastajien joukkoon, mutta varsinkin ohkainen keskikenttä voi tuottaa vaikeuksia. Kesällä menetettiin erittäin tärkeä Naby Keita, mutta Timo Werner saatiin pidettyä tutuissa maisemissa. Vierailijat ovat perustasoltaan sarjan yksi heikoimmista porukoista, ja tällaisella kokoonpanolla sarjapaikan säilyttäminen tuottanee suuria hankaluuksia. Nousijajoukkue on liikenteessä melko tyypillisillä vahvuuksilla, joita ovat vahvasti organisoitu puolustuspelaaminen ja hyvä ryhmähenki. Budjetti on kuitenkin sen verran vaatimaton, että laadukkaita vahvistuksia on ollut vaikeaa löytää. Marvin Ducksch on yksi sellaisista nimistä, joiden panosta hyökkäyspelaaminen toden totta kaipaa. Mikäli ennusmerkit pitävät paikkansa, RB Leipzig ottaa kotonaan pallonhallinnan ja pelitilanteiden kontrollin itselleen. Tölkkiseura on varmasti erittäin näyttöhaluinen ensimmäisen kierroksen ruman tappionsa jälkeen. Materiaali on Düsseldorfiin nähden tasokas, mutta vierailijat ovat saaneet toisaalta enemmän lepoaikaa. Heillä on kuitenkin ongelmia loukkaantumisten kanssa, sillä useita pelaajia lienee kokoonpanon ulkopuolella. Kotiyleisön suosikit pelasivat torstaina, joskin paluu voittojen pariin oli itseluottamukselle tärkeä asia.

Schalke – Hertha Berlin | Live Stream

Jalkapallon Saksan Bundesliigassa yhteen iskevät erittäin vahva Schalke ja Hertha Berlin. Kotijoukkue hävisi ensimmäisellä kierroksella niukasti Wolfsburgia vastaan, kun taas vierasjoukkue nappasi vähämaalisen voiton Nürnbergin kustannuksella. Kesän harjoitusottelut mukaan lukien alla on viiden taiston voittoputki. Materiaaliltaan Schalke lukeutuu kärkijoukkueiden päähaastajien joukkoon, joten kotijoukkueen kannattajat odottavat menestymistä. Vaikka ensimmäinen kierros ei tuottanut pisteitä, pelitilanteiden valossa vastustaja ei ollut juurikaan parempi osapuoli. Hertha Berlin on materiaaliltaan keskikastia, mutta ei kuitenkaan perustasonsa puolesta ehdokkaita taistelemaan paikoista Euroopan kentille. Mitchell Weiserin siirtyminen muualle oli huono juttu. Omat vaikeutensa peliin tuovat lukuisat loukkaantumisvaikeudet, sillä niin Schalkella kuin Hertha Berlinillä on monia pelaajia, jotka ovat todennäköisesti kokoonpanon ulkopuolella. Etenkin vierasjoukkueen kannalta tilanne on vaikea. Vladimir Darida on sellainen nimi, jota berliiniläisten valmennus kaipaa kentälle nopeasti. Schalke pelaa alkaneella kaudella myös Mestarien liigassa, mutta sarjassa tärkeintä olisi vakiinnuttaa paikka heti Bayern Münchenin alapuolella. Kesän aikana kotijoukkue sai riveihinsä useita mainioita vahvistuksia, joista hyvänä esimerkkinä Salif Sane siirtyi sinipaitojen vahvuuteen. Hän on nykyään sarjan yksi parhaimmista puolustajista. Mark Uth saapui Hoffenheimista vahvistamaan hyökkäysosaamista, johon kieltämättä kaivattiinkin hänen tyyppistä pelaajaa. Uusien hankintojen avulla saadaan lisää uskottavuutta taistelussa jopa Bayern Münchenia vastaan. Ennusmerkkien valossa Schalke lähtee kamppailuun ansaitusti selvänä voittajasuosikkina, mutta molempien seurojen loukkaantumistilanteet on hyvä vielä käydä katsomassa ennen lopullista pelipäätöstä.

Fiorentina – Udinese | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:n ottelutarjontaa, Fiorentina isännöi Udinesea. Kotijoukkue voitti ensimmäisessä kamppailussaan Chievon onnistuen maalinteossa peräti kuuteen otteeseen. Ratkaisuvoimaa löydettiin heti laajalta rintamalta, vaikka kesän harjoituskamppailuissa maalinteko tuotti vaikeuksia. Vierasjoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella runsasmaalisen tasapelin Parman kanssa, jota seurasi voitto Sampdorian kustannuksella. Materiaaliltaan Fiorentina kamppailee jälleen paikoista Euroopan kentille, kun taas vierasjoukkueen tärkeimpänä tehtävänä on varmistaa paikka pääsarjaan myös ensi kaudelle. Raitapaitojen materiaali ei ole sarjan heikointa kastia, mutta kokonaisvaltaisesti selvää pudotusta on alkanut tapahtumaan. Vielä noin kymmenen vuotta sitten miehistö kuului sarjataulukon toiseen päähän. Aikaisemmilta kausilta tuttua rajua pelaajaliikennettä on saatu vähän rauhoitettua, sillä kokoonpanoon on hankittu enemmänkin nuoria lahjakkaita ja urallaan eteenpäin pyrkiviä pelaajia. Rolando Mandragora on tällaisista pelaajista hyvä esimerkki. Myös päävalmentaja on kyllä melko kokematon, sillä hän on vasta 36-vuotias Julio Velazquez. Valmistautuminen alkaneeseen kauteen ei ollut parhaimmasta päästä, sillä kaikki kilpailut mukaan lukien viisi peliä ennen sarja-avausta eivät tuottaneet yhtään voittoa. Mukaan mahtui yllättävä cupin tappio Beneventolle. Viime viikkoina huolta ovat aiheuttaneet lukuisat loukkaantumisetkin, sillä esimerkiksi äsken mainittu Mandragora lienee sivussa. Lähtökohtaisesti Fiorentina on kotonaan varmasti aktiivisempi osapuoli, ja paremman materiaalinsa sekä yksilöosaamisensa vuoksi miehistö lähtee kamppailuun vahvana voittajasuosikkina. Heillä ei pitäisi olla myöskään riesanaan yhtään poissaoloa.

Barcelona – Huesca | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa sarjanousija Huesca matkustaa Barcelonan vieraaksi. Kotijoukkue on ollut heti alkukaudesta erinomaisessa pelivireessä voitettuaan kaksi pelaamaansa taistoa. Viimeksi täysi pistepotti irtosi Valladolidin kustannuksella, joskin maalinteossa onnistuttiin vain kertaalleen. Vierasjoukkuekin on esiintynyt edukseen, sillä alla on runsasmaalinen tasapeli laadukasta Athletic Bilbaota vastaan ja voitto Eibarista. Materiaaliltaan Barcelona on myös alkaneella kaudella Euroopan yksi parhaimmista miehistöistä, joten tasoero Huescaan on odotetusti valtava. Isännät ovat varsinkin omien kannattajiensa edessä tuskallisen vaikeasti kaadettavissa. Paineet menestymiselle ovat valtavat, mutta Espanjassa samanlaista voittamisen kulttuuria ei ole juuri muualla. Vierasjoukkue on liikenteessä nipulla, jossa kokemusta maan pääsarjasta ei pahemmin löydy. Kokoonpanossa on monia nuoria lainapelaaja, joiden pitäisi pelata yhtäaikaa elämänsä kausi, jotta putoaminen sarjaporrasta alemmaksi ei olisi tiedossa. Valmennuksellakaan ei ole kokemusta tällaisista taistoista, sillä Leo Francolle pesti penkin takana on laatuaan ensimmäinen. Tasapeli viimeksi Athletic Bilbaota vastaan oli pelaajiston itseluottamukselle hieno asia, mutta pelitilanteiden valossa vastustajalla olisi ollut hyvä mahdollisuus napata täysi pistepotti. Keskikentällä leipänsä tienaava Ezequeil Avila nousi vierailijoiden sankariksi onnistumalla maalinteossa, kun muutama minuutti varsinaista peliaikaa oli jäljellä. Sen pidemmittä puheitta on aika lailla mahdotonta nähdä, että Camp Noulla jättimäisellä altavastaajalla olisi menestymistoiveita. Peli ratkennee nopeasti.

Sampdoria – Napoli | Live Stream

Sampdoria ja Napoli iskevät yhteen, kun taistot jatkuvat jalkapallon Italian Serie A:ssa. Kotijoukkue hävisi ensimmäisessä kamppailussaan Udineseä vastaan, kun taas vierasjoukkue on ehtinyt pelaamaan yhden pelin isäntiä enemmän. Ensimmäinen kierros tuotti voiton Lazion kustannuksella ja sitä seurasi voitto AC Milanista. Maalinteossa on onnistuttu jo kuuteen otteeseen, vaikka vastustajina ovat olleet kaksi aidosti laadukasta nippua. Materiaaliltaan Napoli on runsaasti Sampdoriaa tasokkaampi kokonaisuus, sillä vierasjoukkue kamppailee jälleen sarjan mestaruudesta yhdessä Juventuksen ja Interin kanssa. Kotijoukkue on materiaaliltaan hädintuskin kymmenen parhaan joukkoon kuuluva nippu. Ryhmä on panostanut paljon nuorten pelaajien kehittämiseen ja niiden myymiseen, joista hyvänä esimerkkinä vaikkapa Luis Muriel ja Lucas Torreira. Ei kuitenkaan voi sanoa, että kokoonpano olisi kesällä suuremmin vahvistunut, vaikka edellisellä kaudella taisteltiin jopa Euroopan kentille pääsemisestä. Etenkin muutaman avainpelaajan siirtyminen muualle saattaa olla vaikeasti korvattavissa. Udineseä vastaan maalintekoyrityksiä luotiin hieman päälle toistakymmentä kappaletta, mutta viimeistely jätti paljon toivomisen varaa. Kesällä vain muutamassa harjoitusottelussa maalinteossa onnistuttiin enemmän kuin kertaalleen. Kun taustalla on myös hieman loukkaantumishuoliakin, Napoli on näillä perusteluilla ilman muuta selkeä voittajasuosikki.

Sassuolo – Genoa | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:ssa paremmuudestaan kamppailevat Sassuolo ja Genoa. Tiedossa lienee kierroksen yksi tasaisimmista kamppailuista. Molemmat miehistöt ovat napanneet jo ensimmäisen voittonsa, sillä kotijoukkue kaatoi ensimmäisellä kierroksella Interin ja vierailijat Empolin. Vihreämustat eivät varsinaisesti ansainneet voittoaan milanolaisista, mutta toisaalta laadukkaampi vastustaja pelasi kaikkea muuta kuin odotusten mukaisesti. Materiaaliltaan kumpikin ryhmä kuuluu alempaan keskikastiin, ja varsinkin Rossoblulle pelaaminen vieraissa saattaa hyvin tuottaa aikaisempien kausien kaltaisia suuria vaikeuksia. Viime kaudella matkapelien voittoja tuli viiteen otteeseen. Sassuolo ja Genoa pääsevät kamppailuun lähes parhaalla kokoonpanollaan, sillä kummallakaan ryhmällä ei ole juurikaan huolia loukkaantumisten suhteen. Kotijoukkueelta viime kaudella Nizzassa pelannut Marlon on sivussa pelikieltonsa vuoksi. Isännät ovat liikenteessä uuden päävalmentajansa alaisuudessa, sillä Roberto De Zerbi on ensimmäistä kauttaan uuden miehistönsä penkin takana. Kesän aikana ryhmä menetti muutamia avainpelaajiaan, joiden korvaaminen voi muodostua vaikeaksi. Domenico Berardi saatiin sentään pidettyä tutuissa maisemissa. Vierailijat ovat sen sijaan nuorentaneet ryhmäänsä järjestelmällisesti, sillä gevonalaiset ovat tulleet tunnetuksi sarjan yhtenä kokeneimpana porukkana. Myös heillä päävalmentajan paikka on ollut tuulinen. Historian valossa Sassuolo ja Genoa ovat pelanneet järjestäen hyvin vähämaalisia ja jopa värittömiä kamppailuita, eikä näiden perusteluiden valossa suurempaa muutosta ole syytä odotella.

Betis – Sevilla | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa toisistaan mittaa ottavat Betis ja Sevilla. Tiedossa on kuuma Andalucian paikalliskamppailu, jota on odotettu suurella mielenkiinnolla. Kotijoukkue ei ole napannut vielä avausvoittoaan, sillä alla on yksi tasapeli ja yksi tappio. Viimeksi taisto Alavensin kanssa päättyi maalittomaan tasapeliin.  Vierasjoukkue on jo saalistanut ensimmäisen voittonsa, minkä ohella Eurooppa-liigan karsinnoissa matka saatiin päätökseensä komealla tavalla. Vihreävalkoiset eivät ole tehneet vielä yhtään maalia, kun taas samassa ajassa valkopaidat ovat osuneet tolppien väliin neljästi. Materiaaliltaan Betis kamppailee todennäköisesti jälleen Euroopan kentille oikeuttavista sijoituksista, kun taas astetta laadukkaampi Sevilla on kaudesta toiseen kärkinippujen yksi päähaastajista. Kesän aikana miehistö koki jälleen muutoksia, mutta se ei ole andalucialaisjätin kohdalla mikään yllätys. Isännätkin ovat muuttuneet viime kaudesta, mutta toisaalta ryhmä on saanut vahvistettua kokoonpanoaan järkevästi. Esimerkiksi Takashi Inui on pelaaja, joka voi hyvin nousta suuriin saappaisiin. Toisaalta maalivahtien tilanne meni aivan uusiksi, sillä niin ykkösmaalivahti kuin kakkostorjujakin siirtyivät muualle. Potentiaalia olisi kuitenkin olla aidosti vaikea vastustaja myös kärkipään ryhmille. Tiedossa on kierroksen yksi vaikeimmin ennustettavista otteluista, sillä Betis voitti kesän neljä viimeisintä harjoitusotteluaan, joiden puolesta pelaajiston itseluottamuksen piti olla kauden alla kunnossa. Muutaman kierroksen jälkeen on turhaa tehdä isompia johtopäätöksiä, mutta etenkin selvä kotitappio Levantea vastaan oli kaudelle heikko aloitus. Taustalla on myös huolia terveystilanteen osalta. Näillä tiedoilla Sevilla lähtenee taistoon pienenä voittajasuosikkina.

Monaco – Marseille | Live Stream

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sen huippupelissä Monaco saa vastaansa Marseillen. Molemmat miehistöt ovat saalistaneet kolmesta ensimmäisestä ottelustaan yhden voiton, yhden tasapelin ja yhden tappon. Materiaaliltaan kumpikin nippu lukeutuu sarjan parhaimmistoon heti PSG:n jälkeen, joten odotusarvo on odotetusti korkeatasoisessa kamppailussa. Vierailijat ovat omanneet ensimmäisillä kierroksilla isäntiä enemmän maalintekovoimaa, sillä turkoosipaidat ovat onnistuneet maalinteossa jo seitsemään otteeseen. Samassa ajassa ruhtinaskunta on tehnyt kolme osumaa vähemmän. Marseille pelasi viimeksi kotonaan runsasmaalisen tasapelin Rennesin kanssa, ja sitä edelsi yllättävä matkaottelun tappio Nimesiä vastaan. Mainituissa peleissä omissa verkot soivat viidesti. Rennesiä vastaan peliväline oli odotetusti suurseuran kontrollissa, mutta maalintekopaikoille pääseminen oli yllättävän tukkoista. Monacolla on alla puolestaan niukka tappio Bordeauxia vastaan, mutta pelitilanteiden valossa punavalkoiset olisivat hyvin voineet tehdä enemmän kuin yhden osuman. Aikaisemmilla kerroilla Monacon ja Marseillen välienselvittelyt ovat olleet runsasmaalisia, ja myös alkaneella kaudella molemmat ryhmät ovat PSG:n jälkeen sarjan hyökkäysvoimaisimpia. Materiaaliltaan Monacolla ja Marseillella ei ole juurikaan tasoeroa, mutta kotijoukkueella on vaikeuksia loukkaantumisten kanssa. Muun muassa Stevan Jovetic ja Andrea Raggi lienevät poissa kokoonpanosta. Vierasjoukkueen terveystilanne pysyy aika lailla muuttumattomana, joten muutama pitkäaikaispotilas on yhä sivussa. Tasapelin todennäköisyys ei näillä tiedoilla korostu, kun maalimäärä lienee jälleen korkealla. Ehkä vierailijoista saa tien päälläkin minimaalisen ennakkosuosikin.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Ilmainen Rizk of Wheel onnenpyöräytys!

Ilman talletusta saat pyöräyttää ilmaiseksi "Rizk of Wheel" onnenpyörää. Pyöräytä ja voitot saat pitää ilman talletusta. Tallettajalle 200% 100€ bonus eli esimerkiksi talleta 50€, saat 100€.