Jalkapallon otteluennakot ja vakio 19.8.

Jalkapallon otteluennakot eli vakio on Unibet Supertotoon.

Brighton – Manchester United | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester United matkustaa Brightonin vieraaksi. Kotijoukkueen kausi lähti käyntiin heikolla tavalla, sillä isännät hävisivät vieraissa Watfordia vastaan tekemättä maaliakaan. Pelitilanteiden valossa loppulukemat olivat ansaitut, sillä Hove Albion oli kaksikosta selvästi heikompi osapuoli. Sinipaidat voittivat kesän harjoitusotteluistaan vain yhden, joten pelaajiston itseluottamuskaan tuskin oli niiden päättyessä parhaassa kunnossa. Perustasoltaan miehistö on yksi putoajaehdokkaista. Viime kaudella avainpelaajat säästyivät hyvin loukkaantumisilta ja samaa vaaditaan myös nyt, sillä muuten kotiyleisön suosikit joutuvat suuriin vaikeuksiin. Materiaali on kovin kapea, mutta toisaalta se on tasainen. Manchesterilaiset voittivat omassa avauskierroksen kamppailussaan Leicesterin, vaikka vastustajalla olisi ollut mahdollisuus tehdä enemmänkin kuin yksi osuma. Vierasjoukkue ei ole perustasoltaan esimerkiksi Manchester Cityyn verrattava porukka, mutta Brightoniin nähden tasoero on valtava. Punapaidoilla on ollut lähiaikoina ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta materiaalin leveys on aivan toista kuin isännillä. Myös raitapaidoilla on poissaoloja. Vierailijat ehtivät voittamaan harjoitustaistoissaan jopa Real Madridin, mikä toi mukanaan varmasti paljon itseluottamusta. Viime kaudella menestyminen jäi vaatimattomaksi, joten paineet ovat tietysti kovat päästä takaisin menestymisen pariin. Tämän tyyppiset ottelut on voitettava kovalla prosentilla, jotta tärkeimmät kilpakumppanit eivät saisi sarjataulukossa pikaista etulyöntiasemaa. Pelivalinnat tehdään odotetusti manchesterilaisten suuntaan.

Torino – AS Roma | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Torino saa vastaansa AS Roman. Tiedossa on ensimmäisen kierroksen yksi mielenkiintoisimmista kamppailuista. Perustasoltaan vierasjoukkue on kaksikosta selvästi laadukkaampi osapuoli, mutta torinolaiset lukeutuvat myös alkavalla kaudella kärkijoukkueiden päähaastajiin. Kesän harjoitusotteluissaan isännät menestyivät hyvin, mutta vastustajien taso oli Liverpoolia lukuun ottamatta varsin kaukana siitä, mitä roomalaiset tulevat tarjoamaan. Vierailijat joutuivat kesällä luopumaan Alissonista ja Radja Nainggolanista, mutta vahvuuteen ovat siirtyneet muun muassa Javier Pastore ja Justin Kluivert. Myös Steven Nzonzi on varmasti sellainen pelaaja, jota kannattaa seurata isolla mielenkiinnolla. Kesän harjoitusottelut tuottivat parhaimmillaan voiton Barcelonasta, mutta heikoimmillaan Tottenham latoi heidän verkkoonsa neljä osumaa. Menestymispaineet ovat myös alkavalla kaudella luonnollisesti suuret, mutta kun viime keväänä Mestarien liigassa selviydyttiin aina semifinaaleihin saakka, pelaajisto uskoo itseensä varmasti entistä enemmän. Torinokin on kesän aikana muuttunut, mutta vahvistuksia on saatu lähinnä sarjaporrasta alempaa sekä Levantesta ja Monacosta. Monet nuoret pelaajat hakevat uralleen nostetta isäntien vahvuudesta. Gleison Bremer on nuorista uusista pelaajista hyvä esimerkki. Tasoeroa roomalaisten eduksi on sen verran reilusti, että pelivalinnat on syytä tehdä voittajasuosikin kautta. Vierailijoille reissut Torinoon eivät ole olleet helppoja, mutta monet asiat puoltavat heidän voittavan.

Eibar – Huesca | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa yhteen iskevät Eibar ja Huesca. Kotijoukkue pelasi kesän aikana runsaasti harjoitusotteluita, mutta menestyen kesän loppupuolella kaikkea muuta kuin vahvasti. Neljä viimeiseksi jäänyttä harjoituspeliä tuottivat vain muutamia tasapelejä. Vierasjoukkue ehti kesän aikana kaatamaan jo isännät kertaalleen. Viime kauden päätteeksi miehistö nappasi sarjanousun, mutta materiaaliltaan ryhmä on yksi vahvimmista putoajasuosikeista. Mikäli sarjapaikka onnistutaan säilyttämään, se olisi erinomainen suoritus. Varsinkin vieraissa on odotettavissa suuria ongelmia, joten kotiedun on oltava erittäin merkittävä. Eibar pystyi viime kauden loppupuolella muun muassa pelaamaan tasapelit Atletico Madridia ja Valenciaa vastaan. Kesän viimeiset harjoitusottelut jättivät kuitenkin kysymysmerkkejä maalinteon suhteen, mutta toisaalta Huescalla oli ajoittain suuriakin vaikeuksia oman puolustuspelaamisensa kanssa. Pahimmillaan heitä vastaan maalinteossa onnistuttiin viidesti. Isännät menettivät kesällä useita pelaajia, mutta toisaalta vahvistuksiakin on saatu. Esimerkiksi Pedro Bigas pelaa ensimmäistä kauttaan nykyisessä seurassaan. Viime kaudella Eibar oli Baskimaan paras, ja kaikesta toiminnasta on helppoa huomata, että korkeimmalle sarjatasolle on tultu jäädäkseen. Kotijoukkueen budjetti ei ole suuri, mutta valmennus saa miehistöstään irti poikkeuksellisen tehokkaasti. Erinomainen José Luis Mendilibar jatkaa edelleen päävalmentajan tehtävissä. Pidemmittä puheitta voi sanoa Eibarin lähtevän otteluun jopa selvänä voittajasuosikkina. Moi Gómez on lähestulkoon ainoa, jolla on Huescan kokoonpanosta kunnon kokemusta näin kovista otteluista. Sarjanousijasta kentällä nähdään paljon nuoria lainapelaajia, jotka saavat kauden mittaan paljon vastuuta, mutta materiaali ei kaiken järjen mukaan vain riittäne. Menestyminen avauskierroksella olisi kyllä yllätys.

Vallecano – Sevilla | Live Stream

Sarjanousija Vallecano isännöi Sevillaa jalkapallon Espanjan La Ligan kamppailussa. Kotijoukkueen lähtökohdat uuteen kauteen ovat lähes pahimmasta mahdollisesta päästä. Materiaaliltaan isännät ovat sarjan yksi heikoimmista porukoista yhdessä Valladolidin kanssa. Kesän kolme viimeisintä harjoitusottelua tuottivat yhteensä yhden maalin. Mikäli maalinteko-ongelmat jatkuvat myös sarjapelien alettua, suuria vaikeuksia on luvassa jo nopeassa tahdissa. Vierasjoukkue lukeutuu kaudesta toiseen sarjan mestarisuosikkien päähaastajien joukkoon. Andalucialaiset tunnetaan erinomaisesta kotiedustaan, mutta mikäli vierailijat pystyvät menestymään alkavalla kaudella tasaisemmin myös tien päällä, sijoitukset neljän parhaan joukossa ovat täysin mahdollisia. Vierailijat ovat saaneet vahvistuksina muun muassa Aleix Vidalin, Ibrahim Amadoun ja Andre Silvan. Toiseen suuntaan matkasivat esimerkiksi Steven Nzonzi ja Clement Lenglet. Uudet vahvistukset joutuvat suuriin saappaisiin, mutta toisaalta ryhmä on päässyt pelaamaan jo kilpailullisia otteluita ennen sarjan käynnistymistä. Eurooppa-liigan karsinnoissa Zalgiris sai kyytiä yhteismaalein 6-0, ja muutenkin Vallecanoon nähden valmistautuminen on sujunut hyvin. Espanjan Super Cupin finaalissa tuli maalin tappio Barcelonaa vastaan, mutta andalucialaisetkin loivat sentään toistakymmentä maalintekoyritystä. Materiaali on kokenut muutoksia myös valmennuksen suhteen, sillä uusi päävalmentaja on penkin takana. On ollut jo siksi hyvä asia, että kilpailullisia otteluita on pelattu ennen kauden alkua. Jos ennusmerkit pitävät paikkansa, madridilaiset lienevät liian hankalan paikan edessä.

AC Milan – Genoa | Live Stream

Ottelu on siirretty

Sampdoria – Fiorentina | Live Stream

Ottelu on siirretty

Sassuolo – Inter | Live Stream

Inter matkustaa Sassuolon vieraaksi, kun jalkapallon Italian Serie A lähtee käytiin. Kotijoukkue pelasi kesän aikana vain kolmeen otteeseen, mutta voittaen taistoistaan jokaisen. Yhdessä kamppailussa maalinteossa onnistuttiin jopa toistakymmentä kertaa. Perustasoltaan isännät ovat kaukana siitä, mitä milanolaiset pystyvät tarjoamaan omalla materiaalillaan. Sinimustat lukeutuvat Juventuksen päähaastajien joukkoon, ja kun kesän aikana vierailijat saivat muutamia erinomaisia vahvistuksia, vahvaa kautta on helppoa ennustaa. Lautaro Martinez on hyvä esimerkki pelaajasta, jota kannattaa seurata isolla mielenkiinnolla. Myös Radja Nainggolan pelaa ensimmäistä kauttaan Milanon ylpeydessä. Geoffrey Kondogbia siirtyi Valencian lainansa päätteeksi pelaamaan samaan seuraan. Myöskään esimerkiksi Eder ei ole enää miehistön kokoopanossa. Hän pelaa jatkossa Kiinan maisemissa. Muutoksia on siis kesän aikana tullut, mutta perustaso on edelleen erittäin laadukas. Sassuolo voitti viime kaudella kotonaan vain neljään otteeseen, joten on sanomattakin selvää, että kotiedun merkitys on oltava heti kauden alusta aivan toisenlainen. Francesco Acerbin lähteminen muualle oli huono juttu, sillä hän pelasi edellisen seuransa paidassa lähes 160 peliä. Kesän harjoitusotteluissaan Inter onnistui kaatamaan Atletico Madridin ja Lyonin sekä pelaamaan erittäin tasaisen kamppailun Chelsean kanssa. Siinä mielessä valmistautuminen uuteen kauteen on sujunut varsin hyvin. Ennusmerkkien perusteella monet tekijät puoltavat milanolaisten nappaavan tien päälläkin koko pistepotin.

Parma – Udinese | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:ssa Parma ja Udinese taistelevat paremmuudestaan. Tiedossa lienee ensimmäisen kierroksen yksi tiukimmista välienselvittelyistä. Kotijoukkue tekee uutta tulemistaan, ja alkavalla kaudella isännät pelaavat useamman vuoden tauon jälkeen maan korkeimmalla sarjatasolla. Materiaalinsa puolesta sarjanousija kamppailee lähinnä putoamista vastaan, sillä perustasoltaan osaaminen on kovin rajallista. Vierasjoukkue ei ole materiaaliltaan tasokas, mutta heillä on kuitenkin kaksikosta nimekkäämpi kokoonpano. Parma on noussut jo kertaalleen valtavien vaikeuksien keskeltä, joten alkavalla kaudella ainoa aidosti tärkeä asia on saada toiminta vakaaksi. Kesän harjoitusottelut eivät menneet kummoisesti, mutta toisaalta eipä niitä pelattukaan kuin kolme kappaletta. Viimeksi Coppa Italiassa tuli yllättävä maalin tappion Pisalle. Udinese on saanut kokoonpanoonsa muutaman erittäin potentiaalisen vahvistuksen, sillä Ignacio Pussetto ja Rolando Mandragora liittyivät kesällä vierasjoukkueeseen. Molemmat ovat vielä nuoria kavereita, joilla on mahdollisuudet nousta uudessa seurassaan suureen rooliin. Kesän aikana menetettiin kokemusta esimerkiksi Maxi Lopezin muodossa. Parmakin on saanut kokoonpanoonsa uusia vahvistuksia, mutta todelliset hyvät hankinnat ovat jääneet tulematta. Rahaa on voitu käyttää kovin niukasti. Leo Štulac on toki varmasti sellainen nimi, jota kannattaa seurata. Alessandro Lucarelli lopetti hienon uransa, mutta hän oli toisaalta iältään jo 40 vuotta. Gervinholla olisi mahdollisuudet ottaa urallaan uusi suunta Parman vahvuudessa, mutta ainakaan edellisten kausien aikana maalinteko ei ole luonnistunut niitä aiempien vuosien tapaan. Mikäli ennusmerkit pitävät paikkansa, lähtökohtia voidaan pitää siis erittäin tasaisina. Udinesen parempi materiaali menettää hieman terävyyttään, sillä vierailijoilla on hieman loukkaantumishuolia. Miehistöllä oli myös monessa kesän harjoitusottelussaan vaikeuksia maalinteon kanssa. Maalijuhlia tuskin on luvassa, ja näillä tiedoilla tasapelin todennäköisyys tuntuukin korostuvan.

Nimes – Marseille | Live Stream

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa sarjanousija Nimes pyrkii yllättämään Marseillen. Molemmat miehistöt saivat ensimmäisellä kierroksella täyden pistepotin. Kotijoukkue voitti hurjassa maalijuhlassa Angersin, kun taas vierasjoukkue ei antanut mitään mahdollisuuksia Toulouselle. Vaikka isännät saivat avauskierroksella paljon ilonaiheita, heidän materiaalillaan suuria vaikeuksia on odotettavissa. Perustasoltaan kyseessä on yksi vahvimmista putoajasuosikeista. Lisäksi on sanottava, että alakerran kanssa oli heti hälyyttäviä ongelmia. Vierailijat ovat puolestaan PSG:n yksi päähaastajista, joten sijoituksista taistellaan heti ykköspaikan alapuolella. Duje Ćaleta-Car on erinomainen lisäys miehistön kokoonpanoon. Toisaalta Andre Zambo Anguissa siirtyi muihin maisemiin. Kesän harjoitusottelut eivät menneet turkoosipaidoilta tuloksellisesti mitenkään hyvin, mutta vastustajat olivat kovaa luokkaa. Vastustajina olivat muun muassa Valioligan yksi porukka, La Ligan yksi ryhmä ja niin edelleen. Nimes ei pelannut kertaakaan niin tasokkaita nippuja vastaan. Isännät olivat viime kaudella maan toiseksi korkeimman sarjatason yksi parhaimmista kotijoukkueista, ja on sanomattakin selvää, että mikäli kotietu ei pysy merkittävänä, sarjapaikkaa ei onnistuta säilyttämään. Sarjanousija ei menettänyt kesällä montaakaan pelaajaa, mutta merkittävät vahvistukset ovat jääneet saamatta. Toisesta ranskalaisseurasta FC Lorientista tulleeseen Denis Bouangaan käytettiin sentään edes kolme miljoonaa. Vaikeaa on lupailla altavastaajan venyvän selvään yllätykseen.

Real Madrid – Getafe | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligan paikallistaistossa Real Madrid kohtaa Getafen. Kotijoukkue lähtee otteluun odotetusti valtavana voittajasuosikkina. Uuden päävalmentajansa alaisuudessa pelaava madridilaisjätti hävisi Tallinnassa käydyssä Super Cupin finaalissa Atletico Madridia vastaan, mutta kesän harjoitusottelut tuottivat voittoja kolmesta suurseurasta, AS Romasta, Juventuksesta ja AC Milanista. Ainoa tappio tuli Manchester Unitedia vastaan. Perustasoltaan valkopaidat ovat edelleen sarjan ylivoimaista mestariainesta yhdessä tutun vihollisensa Barcelonan kanssa. Vaikeaa on nähdä, että muilla nipuilla olisi mitään asiaa taistelussa sarjan mestaruudesta. Vierasjoukkue on perustasoltaan lähinnä keskikastia, mutta sijoitus kymmenen parhaan joukossa tuntuu epätodennäköiseltä. Kesän harjoitusotteluissa puolustuspelaaminen jätti itsestään hyvän kuvan viimeisintä taistoa lukuun ottamatta, mutta hyökkäyspelaamisen kanssa jäi monesti parantamisen varaa. Esimerkiksi Sporting Gijonia ja Granadaa vastaan ei onnistuttu maalinteossa lainkaan. Ensimmäiset pelit sujuivat hyökkäyspelaamisen osalta paljon paremmin, mutta se oli kyllä myös onnettomien vastustajien heikkoutta. Kesän aikana materiaaliin on tullut muutoksia, ja on erittäin mielenkiintoista nähdä, että pystytäänkö edellisen kauden vahvaa tasaisuutta ja kompaktia suorittamista jatkamaan. Historian valossa Real Madrid on ollut Getafelle aika lailla mahdottomasti pysäytettävissä. Vaikka kotijoukkue pelaakin ilman suurinta entistä tähteään, Juventukseen siirtynyttä Cristiano Ronaldoa, tasoero ryhmien välillä on valtava. Getafe menestyi viime kaudella vieraissa seitsemänneksi parhaiten, mikä oli ilman muuta hieno asia. On silti kaukaa haettua, että Santiago Bernabeulla olisi luvassa menestymistä.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Ilmainen Rizk of Wheel onnenpyöräytys!

Ilman talletusta saat pyöräyttää ilmaiseksi "Rizk of Wheel" onnenpyörää. Pyöräytä ja voitot saat pitää ilman talletusta. Tallettajalle 200% 100€ bonus eli esimerkiksi talleta 50€, saat 100€.