Jalkapallon otteluennakot ja vakio 16.9.

Jalkapallon otteluennakot eli vakio on Unibet Supertotoon.

Wolverhampton – Burnley | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa vastakkain asettuvat Wolverhampton ja Burnley. Kotijoukkue on napannut neljästä ensimmäisestä ottelustaan yhden voiton, muutaman tasapelin ja yhden tappion. Alkukauden suurin onnistuminen koettiin, kun Manchester Cityn kanssa pelattiin vähämaalinen tasapeli. Maajoukkuetauolle lähdettiin iloisella mielellä, kun ensin cupissa Sheffield Wednesday joutui toteamaan Sudet paremmakseen, minkä jälkeen sarjassa West Hamin vieraana saalistettiin täysi pistepotti. Terveystilanne on edelleen hyvässä kunnossa, sillä poissaoloja ei ole juuri lainkaan. Vierasjoukkueen lähtökohdat ovat kaikkea muuta kuin hyvät, sillä ensimmäinen voitto on edelleen tulematta. Lukuisat loukkaantumisetkaan eivät tee tilanteesta yhtään helpompaa. Puolustuspelaamisen kanssa on ollut tuskaa, sillä omissa verkot ovat soineet jo yhdeksään otteeseen. Viime kaudella The Clarets oli kauden yksi suurimmista onnistujista, mutta tätä menoa pudotusta on runsaasti luvassa. Suuria johtopäätöksiä ei voi tokikaan tehdä, mutta pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti kunnossa, poissaolot syövät entisestään kapeaa materiaalia ja tasoeroa oranssimustien eduksi on jo valmiiksi. Sarjanousija on liikenteessä aidosti potentiaalisella kokoonpanolla, jolla voidaan taistella hyvinkin sijan kymmenen tuntumassa. Kesän harjoitusotteluissa maalinteon kanssa oli vaikeaa, mutta kilpailullisissa merkeissä maaleitta on jääty vain Leicesteriä vastaan. Näillä tiedoilla on perusteltua sanoa, että Wolverhampton on ottelussa ehdottomana ennakkosuosikkina. Burnleyn kohdalla on lukuisia kysymysmerkkejä, ja jos sairastuvalta ei saada apuja, pisteille venyminen on epätodennäköistä.

Juventus – Sassuolo | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:ssa hyvän alkukauden pelannut Sassuolo matkustaa Juventuksen vieraaksi. Ensimmäisestä kolmesta ottelustaan kotijoukkue on saalistanut yhtä monta voittoa. Vierasjoukkue on esiintynyt niin ikään edukseen, sillä miehistöllä on alla kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Ennen maajoukkuetaukoa torinolaiset nappasivat täyden pistepotin Parman kustannuksella. Vihreämustat voittivat puolestaan Genoan hurjassa kahdeksan osuman maalijuhlassa. Materiaaliltaan Vanha Rouva on myös kuluvalla kaudella Italian pääsarjan ylivoimainen mestarisuosikki, kun taas vierailijat kamppailevat todennäköisesti keskikastin sijoituksista. Tasoero ryhmien välillä on siis valtava, mutta I Neroverdilla itseluottamus on varmasti kunnossa. Juventuksella ei ole loukkaantumisia Leonardo Spinazzolaa lukuun ottamatta, mutta Sassuolokin pääsee kamppailuun aika lailla parhaalla kokoonpanollaan. On mielenkiintoista nähdä, pystyykö vierasjoukkue pitämään vahvan pelivireensä yllä myös maajoukkuetauon jälkeen. Miehistö on saanut hyökkäyspelaamisessaan paljon onnistumisia, mutta Torinon illassa montaa laadukasta maalintekotilannetta ei varmasti ole luvassa. Isäntien puolustuspelaaminen on edelleen tuttua timanttisen vahvaa tekemistä. Mustavalkoiset kulkevat kotonaan lähes voitosta voittoon, ja vaikka vierailijoiden aitoa yllätysvalmiutta ei sovi aliarvioida, kotijoukkueen jääminen ilman voittoa olisi iso yllätys.

Genoa – Bologna | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:ssa toisistaan mittaa ottavat Genoa ja Bologna. Kotijoukkue on saalistanut kahdesta ensimmäisestä ottelustaan yhden voiton ja yhden tappion. Maajoukkuetaukoa edelsi runsasmaalinen tappio Sassuoloa vastaan. Tuolloin maaleja viimeisteltiin peräti kahdeksan kappaletta. Krzysztof Piatek oli genovalaisten puolelta harvoja onnistujia, sillä 23-vuotias hyökkääjä teki kaksi osumaa. Pelitilanteiden valossa loppulukemat olisivat voineet olla toki toisenlaisetkin, sillä vihreämustat eivät olleet pelillisesti selvästi parempi osapuoli. Vierasjoukkue ei ole vielä avannut voittotiliään, sillä alla on maaliton tasapeli Frosinonen kanssa ja selvä tappio tasokasta Interiä vastaan. Avauskierroksella tappio vielä koettiin heikolle SPALille. Vastassa on ollut siis jo kaksi sarjan heikoimpiin ryhmiin kuuluvaa nippua, eikä maalinteossa onnistuttu kummallakaan kerralla. Materiaaliltaan Genoa on Bolognaa tasokkaampi kokonaisuus, mutta suurempaa tasoeroa ryhmien välillä ei ole. Genovalaiset tunnetaan varsin kotiriippuvaisena ryhmänä, kun taas vierailijoiden matkapelaaminen oli esimerkiksi viime kaudella vaatimatonta. Genoalla ei pitäisi olla juurikaan loukkaantumisia, kun taas Bolognalla muutaman tärkeän pelaajan pelikunto on hyvä tarkistaa vielä myöhemmin uudelleen. Esimerkiksi Diego Falcinelli pelasi kaikki kolme aiempaa taistoa, mutta hän on ollut hetken jo poissa kuvioista. Filip Helander loukkaantui puolestaan maajoukkueensa väreissä. Viime kaudella Bologna oli Genoalle vaikeasti voitettavissa, sillä miehistöjen kohtaamiset menivät vierailijoiden nimiin. Kotijoukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut heti alkukaudesta vahvaa, mutta heidän puolustuspelaamisensa on herättänyt selviä kysymysmerkkejä. Paremman materiaalin ja kotiedun turvin isännät lähtevät taistoon kuitenkin pienehkönä voittajasuosikkina.

Nantes – Reims | Live Stream

Jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa Nantes saa vieraakseen sarjanousun keväällä tehneen Reimsin. Ensimmäisestä neljästä ottelustaan kotijoukkue on saalistanut voiton, tasapelin ja muutaman tappion. Maajoukkuetauon alla isännät nappasivat tapahtumarikkaan voiton Strasbourgin vieraana. Tuolloin pelitilanteiden valossa taisto oli erittäin tasainen, mutta lopulta Stefan Mitrovicin tekemä oma maali oli ratkaisevassa roolissa. Isännät hävisivät ensimmäisellä kierroksella Monacolle, mutta sen jälkeen tappioita on tullut kerran. Vierasjoukkue on ehtinyt voittamaan kahteen otteeseen, mutta maajoukkuetaukoa edelsi vähämaalinen tappio Montpellieriä vastaan. Tuolloin loppulukemat olisivat voineet olla kyllä hyvinkin toisenlaiset, sillä pelitilanteiden valossa punavalkoiset saivat luotua aivan tarpeeksi maalintekoyrityksiä. Sitä edeltäneessä selvässä tappiossa Amiensille ei ollut sen sijaan epäselvyyksiä, sillä vastustaja oli pelitilanteiden valossa parempi osapuoli. Nantesilla ja Reimsillä ei pitäisi olla juurikaan huolia loukkaantumisten suhteen, eikä miehistöjen välillä ole muutenkaan suurempaa tasoeroa. Keskikentän Marvin Martin pelasi vierailijoiden paidassa kolme aiempaa taistoa, mutta viimeksi hän oli sivussa. Theoson Siebatcheun menettäminen toiseen ranskalaisryhmään oli huono asia, sillä nuori hyökkääjä teki viime kaudella 17 osumaa. Lähtökohdat ovat odotetusti erittäin tasaiset, mutta Les Canarisiella on kuitenkin kotietu puolellaan. Tässä taisteluparissa vierasvoittoja ei ole nähty moneen vuoteen, mutta toisaalta viimeisin kohtaaminen on parin vuoden takaa. Vahvasti vähämaalisuuteen välienselvittely kallistuu. Nantes on kotonaan todennäköisesti hallitsevampi osapuoli, mutta ratkaisu tuskin tulee maalia suuremmalla erolla.

Werder Bremen – FC Nürnberg

Werder Bremen isännöi sarjanousija FC Nürnbergia, kun ottelut jatkuvat jalkapallon Saksan Bundesliigassa. Kotijoukkue pelasi ensimmäisellä kierroksella vähämaalisen tasapelin Hannoverin kanssa, vaikka maalintekoyritysten määrä olisi voinut tuottaa enemmänkin osumia. Viimeksi Frankfurtia vastaan voitto irtosi lisäajalla tulleella osumalla, mutta toisaalta vastustaja joutui pelaamaan noin tunnin miehen alivoimalla. Vierailijat eivät ole vielä napanneet avausvoittoaan, sillä alla on yksi tasapeli ja yksi tappio. Viimeksi taisto Mainzia vastaan päättyi vähämaaliseen tasapeliin, mutta pelitilanteiden valossa jääminen ilman voittoa oli kyllä selvä pettymys. Materiaaliltaan Werder Bremen kuuluu ylempään keskikastiin, mutta mistään kärkijoukkueiden päähaastajasta ei ole kysymys. Isännät menettivät tärkeän Thomas Delaneyn Dortmundiin, mutta kesän aikana saatiin myös laadukkaita korvaajia tilalle. FC Nürnberg on sen sijaan sarjan yksi heikoimmista porukoista, sillä materiaali on vaatimattomin yhdessä Düsseldorfin kanssa. On sanomattakin selvää, että vierasjoukkueen kokoonpano ei kestä monia poissaoloja, jotta sarjapaikan säilyttäminen ei tuota liian suuria ongelmia. Molemmilla ryhmillä kuitenkin on edelleen terveyshuolia, ja varsinkin isäntien kokoonpano on hyvä tarkistaa ennen lopullista pelipäätöstä. Esimerkiksi maalivahti Jiri Pavlenka sai aivotärähdyksen aivan äskettäin. Werder Bremen ottanee kotonaan pelitapahtumien hallinnan itselleen, kun taas FC Nürnbergin menestymistoiveet lepäävät tiiviissä puolustuspelaamisessa ja nopeissa vastaiskupaikoissa. Tasoero isäntien eduksi on kyllä niin selvä, että vihreäpaidat ovat ansaitusti vahvoilla.

Espanyol – Levante | Live Stream

Jalkapallon Espanjan La Ligassa Levante matkustaa Espanyolin vieraaksi. Molemmat miehistöt ovat saalistaneet kolmesta ensimmäisestä ottelustaan yhden voiton, yhden tasapelin ja yhden tappion. Kotijoukkue lähti maajoukkuetauolle kokemalla niukan tappion Alavesia vastaan, kun taas vierasjoukkue tasasi pisteet laadukasta paikallisseura Valenciaa vastaan. Katalonialaisilla olisi ollut hyvä mahdollisuus päästä pisteille viimeksi Alavesia vastaan, sillä pelitilanteiden valossa vastustaja ei ollut parempi osapuoli. Valencialaiset loivat puolestaan viimeksi kaupungin toista ryhmää vastaan vähemmän maalintekoyrityksiä, ja muutenkin vastustaja oli pelitilanteiden valossa lähempänä täyttä pistepottia. Materiaaliltaan Espanyol lukeutuu keskikastiin, kun taas Levante on alemman keskikastin porukoita. Isännät ovat kaksikosta siis tasokkaampi nippu, mutta suurempaa tasoeroa ryhmien välille ei saa muodostettua. Katalonialaiset voittivat viime kaudella kotonaan parhaimmillaan Real Madridinkin, mutta viime kaudesta toisaalta ainakaan vahvistumista ei ole tapahtunut, sillä varsinkin Gerard Morenon siirtyminen muualle oli iso menetys. Heillä lienee yhä myös pieniä terveyshuolia, sillä ainakin David Lopez loukkaantui äskettäin. Oscar Duarte loukkaantui puolestaan maajoukkueensa väreissä. Vierailijoilta on hyvä mainita vähintään Coken nimi, sillä hän on pelikiellossa. Belgian liigassa hyvin vastuuta saanut loukkaantunut Moses Simon ei ole päässyt uuden seuransa paidassa vielä tositoimiin. Historian valossa Espanyolin ja Levanten kohtaamisissa kotietu ei ole ollut suuressa roolissa, sillä edellisin kotivoitto on tullut muutamia vuosia sitten. Nyt kotivoitosta lähdetään kuitenkin liikenteeseen, sillä sinipaidoilla on paremman materiaalinsa ohella kotietu puolellaan.

Everton – West Ham | Viasat Jalkapallo

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Everton saa vastaansa lontoolaisen West Hamin. Kotijoukkue ei ole hävinnyt vielä kertaakaan, mutta vierasjoukkueen lähtökohdat ovat huomattavasti vaikeammat. Isännät ovat saalistaneet neljästä ensimmäisestä ottelustaan yhden voiton ja kolme tasapeliä, kun taas vierailijat ovat hävinneet neljä ensimmäistä peliään. Puolustuksena on kuitenkin todettava, että miehistö on ehtinyt pelaamaan tasokkaita Liverpoolia ja Arsenalia vastaan, kun taas sinipaidat eivät ole kohdanneet vielä huippuporukoita. The Toffees jäi ennen maajoukkuetaukoa vähämaaliseen tasapeliin Bournemouthin isäntänä, mutta pelitilanteiden valossa täysi pistepotti olisi ollut otettavissa. Se oli ensimmäinen kerta, kun ryhmä jää minimissään yhteen osumaan. Vierailijat hävisivät puolestaan niukasti Wolverhamptonia vastaan, vaikka maalintekoyrityksiä luotiin aivan tarpeeksi. Materiaaliltaan Everton on West Hamia laadukkaampi kokonaisuus, mutta suurempaa tasoeroa seurojen välillä ei kuitenkaan ole. Molemmilla nipuilla on ongelmia loukkaantumisten kanssa, sillä varsinkin isänniltä on pahimmillaan monia tärkeitä nimiä sivussa. Evertonin ja West Hamin aiemmat kohtaamiset ovat olleet runsasmaalisia, ja vierailijoiden epävarma puolustuspelaaminen nostaa entisestään sen todennäköisyyttä, että maaleja tullaan näkemään. Tiedossa on kyllä vaikeasti ennustettava taisto, ja kummankin miehistön poissaolot on hyvä tarkistaa vielä ennen lopullista pelipäätöstä. Näillä perusteluilla liverpoolilaisista saanee kuitenkin pienen voittajasuosikin.

Bordeaux – Nimes | Live Stream

Bordeaux kohtaa Nimesin, kun taistot jatkuvat jalkapallon Ranskan Ligue 1:sessa. Alkukausi on ollut kotijoukkueelle vaikea, sillä miehistö on voittanut vasta kertaalleen. Tappioita on tullut jo kolmeen otteeseen, joten pelaajiston itseluottamus ei ole varmasti korkealla. Ennen maajoukkuetaukoa Rennesin vieraana ei tehty maaliakaan. Materiaaliltaan mustapaidat lukeutuvat ylempään keskikastiin, joten paluuta voittojen pariin odotellaan nopeasti. Vierasjoukkue on ehtinyt voittamaan kahteen otteeseen, mutta viimeksi PSG:n vastaan omissa verkot soivat neljästi. Sitä edelsi vähämaalinen tappio Toulouselle. Alkukausi on ollut aika lailla jopa onnistunut, sillä materiaaliltaan miehistö on sarjan yksi heikoimmista porukoista. Putoamistaisteluun on kyllä kaikki edellytykset. Bordeaux ei pääse kamppailuun ihan parhaalla kokoonpanollaan, sillä muutaman pelaajan pelikunto on arvoitus. Poissaoloja on myös Nimesillä, joten vierailijoidenkaan terveystilanne ei ole parhaasta päästä. Bordeauxin on löydettävä laadukkaasta materiaalistaan lisää ratkaisuvoimaa, sillä maalinteossa on onnistuttu vasta kolmeen otteeseen. Nimes on ollut hyökkäyspelaamisessaan vahva, mutta toisaalta sarjanousijan puolustuspelaaminen on ollut kaukana hyvästä. Les Girondins oli äskettäin pienessä otteluruuhkassa, sillä Eurooppa-liigassa pelattiin viimeistä karsintakierrosta. Isännät ovat päässeet nyt valmistautumaan rauhassa vain tuleviin sarjaotteluihin, ja kun tasoeroa heidän eduksi siis löytyy, kotivoitto lienee alkukauden vaikeuksista huolimatta odotettavissa.

Empoli – Lazio | Live Stream

Jalkapallon Italian Serie A:ssa yhteen iskevät sarjanousija Empoli ja Lazio. Kotijoukkue on saalistanut kolmesta ensimmäisestä ottelustaan yhden voiton, yhden tasapelin ja saman määrän tappioita. Ennen maajoukkuetaukoa pisteet tasattiin alemman keskikastin Chievon kanssa. Alkukauden ensimmäinen selkeä onnistuminen tapahtui ensimmäisellä kierroksella, kun Cagliari meni nurin kahden maalin erolla. Vierasjoukkue voitti maajoukkuetauon alla heikon Frosinonen, mutta viimeksikin täysi pistepotti irtosi kaikkea muuta kuin vakuuttavalla peliesityksellä. Roomalaiset olivat hävinneet kaksi ensimmäistä taistoaan, joten Frosinonea vastaan oli varmasti suuria paineita päästä voittojen makuun. Materiaaliltaan Empoli kuuluu alempaan keskikastiin, kun taas Lazio kamppailee todennäköisesti Euroopan kentille oikeuttavista sijoituksista. Vierasjoukkue on kaudesta toiseen yksi kärkijoukkueiden päähaastajista, joten aitoa potentiaalia toden totta riittää. Empolille oli tärkeää, että Francesco Caputo saatiin pidettyä tutuissa maisemissa. Hän oli viime kaudella erinomaisessa maalivireessä. Isännillä on kuitenkin ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta Laziokaan ei pääse kamppailuun parhaalla kokoonpanollaan. Azzurrille poissaolot ovat kuitenkin suurempi haaste, sillä heidän materiaalinsa on odotetusti hyvin rajallinen. Esimerkiksi kokenut Luca Antonelli loukkaantui Chievoa vastaan. Taivaansiniset eivät ole tulleet tunnetuksi erinomaisena vierasjoukkueena, mutta selvästi tasokkaammalla nipullaan roomalaiset ovat odotetusti ennakkosuosikin asemassa. Vierailijoiden alkukaudesta on myös muistettava, että vastassa ovat olleet jo Juventus ja Napoli. Sinipaitojen otteluohjelma on ollut paljon helpompi, sillä huippuryhmiä ei ole kohdattu.

Freiburg – Stuttgart | Live Stream

Jalkapallon Saksan Bundesliigan kamppailussa toisistaan mittaa ottavat Freiburg ja Stuttgart. Molemmat miehistöt ovat vielä ilman ensimmäistä voittoaan. Kotijoukkue lukeutuu materiaaliltaan sarjan häntäpäähän, joten vaikea alkukausi ei ole tullut yllätyksenä. Vierasjoukkue on materiaaliltaan ylempää keskikastia, mutta mistään sarjan parhaimmistoon kuuluvasta nipusta ei ole kysymys. Kesän aikana ovet kävivät molempiin suuntiin, joten pelitapaan tottuminen vie varmasti oman aikansa. Varsinkin Gonzalo Castron ja Daniel Didavin nappaaminen seuraan oli erittäin hyvä asia. Mario Gomez kantaa jälleen hyökkäyspäässä suurta roolia. Muutaman kierroksen jälkeen ei voi tehdä suuria johtopäätöksiä, mutta Freiburgin puolustuspelaaminen on ollut saman tien melkoisissa vaikeuksissa. Omissa verkot ovat soineet jo viiteen otteeseen. Stuttgartinkaan alakerta ei ole ollut erikoinen, mutta maajoukkuetauon aikana saatiin sentään muutama itseluottamusta nostattava ystävyyspelin voitto. Vierailijat pelasivat ennen maajoukkuetaukoa Bayern Münchenia vastaan, joten silloin realistisia menestymistoiveita ei ollut. Pelitilanteiden valossa loppulukemat olivat odotetusti selvät. Nyt vastustajan taso on toisesta ääripäästä, mutta molempien nippujen valmistautumista haittaavat loukkaantumishuolet. Isäntien pitkäaikaispotilaiden ohella muutaman muunkin pelaajan tilanne on epävarma. Punavalkoisilta useita nimiä on niin ikään sivussa tositoimista. Die Rotenin materiaali pitäisi kestää poissaolot kaveria paremmin, mutta ratkaisuvoiman löytyminen on kyllä pieni arvoitus. Cupin taisto mukaan lukien kolme peliä putkeen on mennyt maaleitta. Varmasti on painetta alkaa tekemään tulosta. Stuttgart on ollut Freiburgille vaikeasti voitettavissa, sillä vierasjoukkue on voittanut miehistöjen viidestä edellisestä kohtaamisesta neljä kamppailua. Vierailijoita arvostetaan pieneksi ennakkosuosikiksi.

PELAA VAKIO UNIBETILLÄ!

Ilmainen Rizk of Wheel onnenpyöräytys!

Ilman talletusta saat pyöräyttää ilmaiseksi "Rizk of Wheel" onnenpyörää. Pyöräytä ja voitot saat pitää ilman talletusta. Tallettajalle 200% 100€ bonus eli esimerkiksi talleta 50€, saat 100€.