Atletico Madrid – Leicester

Veikkauspiste tarjoaa vedonlyöntiin päivittäin päivän poiminnan. Keskiviikkona nostamme esille Mestarien liigassa pelattavan Atletico Madridin ja Leicesterin ottelun, johon peliyhtiö Pinnacle tarjoaa yli 2,5 maalille kertoimen 1,90.

Atletico Madrid pelasi edellisessä La Ligan ottelussaan tasapelin Real Madridin kanssa. Punavalkoisten ainoa maali merkattiin Antoine Griezmannille. Hänen seuransa rakensi 39-prosenttisella pallonhallinnalla kymmenen maalintekoyritystä. Atletico Madrid ei tasapelistä huolimatta tavoittele varmasti enää mestaruutta sarjan puolella, joten keskittyminen on enemmän Mestarien liigan puolella. Madridilaiset ovat kaikki kilpailut mukaanlukien kymmeneen viime otteluun hävinneet vain kerran ja sekin oli Barcelonalle.

Kaikki kilpailut mukaanlukien 15 edelliseen otteluun Atletico Madrid on ainoastaan yhdessä taistossa jäänyt maaleitta. Espanjalaisjätti tunnetaan Euroopan kenties parhaimpana pallottomana seurana, mutta sen lisäksi kyseessä on valtavan hyökkäysarsenaalin omaava ryhmä. Kevin Gameiro kiinnostaa etenkin Aasiassa, Griezmannia viedään Euroopan muihin suurseuroihin ja Fernando Torres olisi päässyt takaisin maajoukkueeseen, jos hän ei olisi kokenut Deportivoa vastaan ikävää loukkaantumista. Nyt hän on jo terve.

Leicester hävisi sunnuntaina Evertonia vastaan maalein 4-2, ja tuossa kamppailussa “The Foxesin” puolustuspelaaminen jätti useita kysymysmerkkejä. Heidän alakerta oli yllättävän epävarma, vaikka tiedossa oli, että vieraissa on ollut suuria ongelmia verrattuna kotiotteluihin. Omien kannattajien edessä Leicester on ollut vahva, sillä kaikki kilpailut mukaanlukien he ovat siellä viiden pelin voittoputkessa. Alkuvuonna sinipaidoilla oli isoja maalinteko-ongelmia, mutta sen jälkeen kovalla prosentilla he ovat tehneet peleissä kahdesta kolmeen osumaa. West Hamia vastaan tuli pitkästä aikaa vierasvoittokin.

Uuden valmennuksen alaisuudessa Leicester on saanut peli-ilonsa takia, ja vierasjoukkue on Jamie Vardyn ja Riyad Mahrezin johdolla pystyneet toteuttamaan pelitapaansa alkukautta paremmin. Leicester ei voi lähteä Atletico Madridin tasoista ryhmää vastaan maalintekokilpailuun, mutta vierasjoukkue on onnistunut jo pitkään hyökkäyspään osalta todella hyvin, ja viimeisimmästä pelistä ilman maalia on aikaa jo lähes pari kuukautta. Viimeksi Evertonia vastaan Leicesterhän teki kaksi maalia vain kuudella maalintekoyrityksellä.

PELAA YLI 2,5 MAALIA PINNACLELLA!

Huom! Haluamme vielä lopuksi mainita erikoistarjouksesta Mobilebetille: 10 euron ilmaisveto + tallettamalla 20 euroa saat 60 euroa pelitilillesi. Saat lisätiedot erikoistarjoukseen liittyen täältä.

Ilmainen Rizk of Wheel onnenpyöräytys!

Ilman talletusta saat pyöräyttää ilmaiseksi "Rizk of Wheel" onnenpyörää. Pyöräytä ja voitot saat pitää ilman talletusta. Tallettajalle 200% 100€ bonus eli esimerkiksi talleta 50€, saat 100€.